Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Shift billentyûk

Recommended Posts

Posted

Szevasztok.

Mindkét oldali shift billentyûm nem reagál. :Sír: Nem tudok kérdõjelet vagy épp felkiáltó jelet írni, meg nagybetût is csak Caps Lock-kal lehet. Mi lehet a probléma? Minden más billentyû jó, csak épp a két shift nem, szóval kétlem hogy valami billentyû hiba lenne. Elõre is kösz a segítséget.

Huszy

Posted

Csak Windows alatt nem megy? DOS-ban mûködik? Milyen billentyûzetrõl van szó? Esetleg másikat nem tudsz kipróbálni?

Ciao.

Posted

Dos alatt sem Mûködik. Benq a márkája, de h pontosan nem tudom. Még mással nem próbáltam, de minnél elöbb kipróbálom. Szted vírus lesz [kérdõjel]

Posted

Próbáld meg egy kölcsön billentyûzettel, mert szerintem az lesz a gondod. Nekem z helyett 6-ost írt, ott is csere lett a vége.

Posted
Szerinted vírus lesz?

Nem hiszem.

Posted

Lehet, hogy felcserélõdtek a billentyûk. Ezt alátámasztja az is, hogy a többi billentyû mûködik. :)

Szerinted vírus lesz?

Nem zárható ki. :hááát:

• 2 weeks later...
Posted

Kösz a segitséget. A csere lett a jó megoldás. :P

• 1 year later...
Posted (edited)

Nekem ugyan ez lenne a problémám de sajnos nem tudom hogy melyik billentyűvel cseréltem fel a 2 shift-re és azt sem tudom hogy hogy tudnám vissza állítani kérlek segítsetek :( ,mert egy picit bosszantó hogy nem tudok normálisan írni.

Edited by jackcrever
Posted

Próbáld ki egy másik billentyûzettel. Ha azzal sem jó, akkor valami a gépeddel nem ok, ha azzal jó, akkor mehet a kukába a billentyûzet.

• 2 months later...
Posted

üdvözlet, nekem is ugyan ez a probléma merült fel, viszont laptopnál uh nem tudok billentyûzetet cserélni nincs vkinek valami ötlete?elõre is kösz

Posted

De egy usb-s billenytûzetet rá tudsz rakni.

• 2 weeks later...
Posted
üdvözlet, nekem is ugyan ez a probléma merült fel, viszont laptopnál uh nem tudok billentyûzetet cserélni nincs vkinek valami ötlete?elõre is kösz

Nekem is ez volt a baja a laptopomnak.(Dell Latitude C600)Egy billentyûkombinációt véletlenül benyomtam és láss csodát ,mûködött!