Painkiller7 0 Share Posted October 9, 2007 Üdv! Pár napja vettem egy új gépet, de nem tudom beállítani rajta a hangot sehogyanse Mikor feltelepítem a kapott CD-rõl az audio drivert, a Windows közli velem, hogy sikeresen települt a Realtek HD Audio Driver és hozzáteszi, hogy nem fog mûködni, mert az eszköz nem jut elég áramforráshoz, valamint a 10-es hibakódot (Az eszközt nem lehet elindítani) írja képernyõre. Már nem tudom mit lehetne csinálni... Win XP SP2-t használok és egy ASUS P5K alaplapom van. Plíz segítsetek!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
1980Edina 0 Share Posted November 8, 2007 Sziasztok. Nincs hang a gépemen. Kifújattam sûrített levegõvel szegényt és elszállt a porral együtt a hang is. A monitorba van beépítve a hangszóró, a rendszer MW XP. Végigmentem a hibaelhárításon kezdve mindenen, de eredmény semmi. mit tegyek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted November 8, 2007 Valami elmozdulhatott, ilyenkor természetesen a szoftveres megoldások semmit nem érnek. Nézd végig az összes csatlakozást, ha külön hangkártya van a gépben, akkor azt is vedd ki és tedd vissza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts