Babó22 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Üdv mindenkinek! Nemrégiben vettem egy adatkábelt egy Samsung SGH-M300-as mobiltelefonra. Összedugtam a telefont a géppel, és a Windows azt írta ki: USB eszközt nem lehet felismerni. Mit tegyek? A válaszotokat elõre is köszönöm.
Miklos38 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Szia Babo Sajnos én is ilyen gondokkal küzködök és csak egy reményem van lehet.hogy te megoldottad és tudsz rajtam segiteni.Mobilom szintén Samsung SGH-M300 és nem szeretném visszavinni. Üdvözlettel Miklós
Papp Norbert Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Szerintem az Új hardver hozzáadása varázslóval próbáld meg feltelepíteni, ha kaptál hozzá CD-t akkor azzal.
Miklos38 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Szia A mobilhoz nem kaptam kábelt.Vettem és letöltöttem az M300-as hoz valot de hiába nem ismeri fel.Te hogyan oldottad meg?Most már tudsz képeket atvinni a PC-re a mobilodról?Milyen kábelt használsz? Elöre is köszi a válaszodat nekem nagyon fontos lenne. Üdvözlettel Miklós
Recommended Posts