Sumák Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Sziasztok! Egy Mio P550-es PDA formázva lett. Az Op rendszert és a többi programot miképpen lehet telepíteni egy PDA-ra. Van ötletetek e problémára? Van esélyem szervíz nélkül? kösz! Sumák
ati012 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ha a mobilokbol indulok ki akkor ott Én szervízkábellel szoktam (pl T28-as v. Cruiser...stb). Van hozzá szerintem valami ügyes kis progi amivel rátudod flashelni a PDA-ra a szoftvert. Adtak hozzá valamiféle kábelt vagy hasonlókat? Neten keress hozzá valami flashelõ progit de szerintem szervíz gyanús a dolog hisz az is lehet hogy nagyon komoly box kell hozzá ami nem kis pénz (minimum 30.000!!!)
Fec Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kénytelen leszel meglátogatni az importõrt:-( Ha olyan helyen vásároltad a gépet, amit nem az angol utcai cég hozott be, akkor gondban leszel!
Crocket Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Én úgy tudtam, hogy az oprendszer rajt van a gépen, azt hard resettel sem lehet eltávolítani. Lehet, hogy rosszul tudom? Telepíteni az Activesync nevû progival próbáld meg, bár nem tudom, hogy oprendszer nélkül mûködik-e. Innen letölthetõ.
SkyBird Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Valóban van némi keveredés. Nem igazán értem, pontosan mit értett Sumák azon, hogy "formázta" a PDA-t. Ha az EEPROM-ot nem nyírta ki, akkor hard reset után alapállapotban újra kell indulnia. Egy PDA-ra nem kell, nem is lehet op. rendszert telepíteni. Hacsak magát a ROM cserét nem értjük rajta egy újabb vagy módosított verzió felülírásával.
Crocket Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Én is úgy tudtam, hogy az oprendszer "bele van égetve" a memóriába. Lehet, hogy a magyarítást értette. Arra Activesync a megoldás.
Fec Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Sajnos vannak olyan gépek, amiken ki lehet nyírni az op.rendszert:-( Jó példa erre a Yakumo x5 BT Ha az op.rendszer eltûnt a géprõl, azt csak a gyártó telepíti újra. Yakumonál ez a játék 10+áfa és kb. 4-5 hét amíg visszajön a gép németbõl. Mio-nál még nem tapasztaltam, hogy kiírtották volna a géprõl az op.rendszert.
SkyBird Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Az lehet, hogy ki lehet nyírni az op. rendszert. De azt akkor magad is helyre tudod hozni szerintem. Nem véletlen keringenek a neten különbözõ ROM tartalmak telepítési infóval is. Mintha a Yakumohoz is. Egy próbát megér, mint egybõl fizetni, mert nem "garanciális" a dolog.
Crocket Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 @Fec Hogy lehet kinyírni egy oprendszert? Hard resettel nem lehet visszaállítani? Azért kérdezem, mert próbáltam magyarítani egy német nyelvû Yakumo DeltaX 5BT-t de nem sikerült. Pontosabban csak a fele lett magyar. Hard reset után viszont már német nyelven adta be az oprendszert.
Fec Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ha magyarítani szeretnél bármilyen nem angol nyelvû rendszert, elöbb "angolosítani"kell. Utána az angolt tudod magyarítani. Yakumonál a( DeltaX 5BT )amikor lefagy utána kell egy kis trrükk, hogy magához térjen. Ha közben lefelé húzod a joyt, akkor az op.rendszer eltûnik a géprõl és lehet küldeni németországba a gépet.
Bodzibadzi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Sziasztok Szeretnék érdeklõdni, hogy van egy HTC TYTN II Pda és WM 6 op rendszere van. Poket divix programmal konvertálok (avi) filmeket amit rárakok, de a Windows media player ami gyárilag van az nem indítja el. De az utólag rátelepített betaplayer sem indítja el kiírja, hogy eszközhiba, a hang megy de a kép nem miközben ez az átkonvertált fil a WM5 op.rendszerrel ellátott pda-n elindul. Mi lehet a hiba, beáltási vagy a WM6 op.rendszer miatt nem tudja a videó fájlt megnyitni
Robert88 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Hali. Azt szeretném kérdezni ,hogy ha nem lehet pda ra új oprendszert rakni , akkor hogy lehet h az én pda mon (Tmobile MDA 3) windows mobile 2003 van és láttam akinek meg windows mobile 6 van rajta . Ez hogy lehetséges ? Jó lenne ezt is feldobni kicsit WM 6 al. Elõre is köszi Üdv!
Recommended Posts