buma 0 Share Posted September 30, 2007 A kérdésem az lenne: Van hat ütközéses akcióm egy filmben. Azt szeretném, ha az akciók lezajlottak a legutolsó gomb felengedése után egy üzenet jelenjen meg. Tehát valahogy be kellene gyûjtenem az infókat, (ütközés) aztán tárolni, és ha teljesül a feltétel, akkor az említett módon lepörögjön a végsõ szöveg, mondjuk game over, vagy konyec...mittom én. Az ütközések megvannak, csak tovább nem tudok lépni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasi 0 Share Posted October 1, 2007 Hirtelen felindulásból az éjszaka közepén én úgy csinálnám, hogy számolnám az ütközéseket egy változóval és ha az értéke 6, akkor konyec . Bár nemtudom, hogy egy mc ütközhet-e többször is? Ha igen akkor ez nem lesz jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buma 0 Author Share Posted October 1, 2007 Igeeeeen!! én is ezen a nyomon indultam el, --egy napi gyötrelem után. A gombok csak egyszer ütköznének, de nem meghatározott sorendben. Tehát mondjuk nem a sorrend szerinti lenne az utolsó, hanem tetszõleges. Akkor változókat írjak? Ja, az akciók egy alsóbb rétegen történnek, tehát _root.valami1...stb. Úgy indítottam, hogy a fõ idõsávra tettem egy akciót, abban írtam meg a változókat, de még agyalok a képleteken..sajna nagyon kezdõ vagyok, de lekesít ha sikerül. s elkell némi jó segítség néha.Köszi a hozzászólásodat ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts