Jump to content
GSForum - Segélyvonal

S.T.A.L.K.E.R.

qwertz

Recommended Posts

qwertz

Valaki tud segíteni, az elsõ pályán a sinek alatt nem tudok átjutni. Sok az ellenség és csak egy pisztolyom van, kevés tölténnyel. 8)

köszi

Kiskalóz

Célozz pontosan.

szg

@qwertz:

Hol? Ott, ahol katonák õrzik az átjárót? Mert ha igen, akkor harc helyet adhatsz nekik 500 pénzt, és akkor átengednek. Persze, ha már lövöldöztél rájuk, akkor már nem hiszem, hogy szóba állnak veled. :)

@Kiskalóz:

Ebben a játékban az elsõ pisztolyokkal ez elég nehéz feladat. :)

qwertz

Köszi a tippet. Lefizetéssel még nem próbálkoztam.

Pénzt még kell gyűjtenem , mert ha jól emlékszem ennyi még nem volt. :)

szaby_gyerek

Az átjárótól balra van egy alagút, amiben elektromos anomáliák vannak, ott lassabban de olcsóbban át lehet jutni. ;)

• 2 weeks later...
qwertz

Üdv

Már megint elakadtam. Ha jól emlészem a nevére Krugolov professzorral kellene beszélnem a lezuhant helikopternél, de miután megöltünk minden ellenséget és csak ketten maradtunk, sem tudok vele beszélni. Ha elé állok, akkor leüt. Valamit rosszul csináltam?

nortol

Lehet, hogy fegyver van a kezedben?

qwertz

Az biztos, de másik embernél ez nem volt probléma. De azért majd megpróbálom fegyver nélkül is. :)

köszi

qwertz

Tudja valaki, hogy ha egy típusú fegyverhez több fajta töltényem van, akkor hogyan lehet beállítani azt, hogy melyiket használja?

szg

Az Options => Controls-nál van valami olyasmi, hogy "Change ammo", vagy "Switch ammo", vagy hasonló. Ott lehet beállítani a gyorsbillentyût.

qwertz

Elõfordult már valakivel, hogy egy kijelölt feldatanál pl: Stalkerekkel kell haladnom, eközben õket már lelõtték és egyedül maradtam, de a feladat ugyan úgy meg van. Követni már ugye nem tudom õket, de nem ugri át , kijelölt célnak a stalkereket mutatja. Ilyen volt még, amikor segíteni kellett Krugolov professzornak . Az ellenségeket visszavertem, de amikor kiírta, hogy kisérjem el a bázisra a Prof-ot, akkor az nem csinált semmi, így egyedül mentem.

szg

Bugos néha a játék. De hát végül nem is muszáj minden küldetést teljesíteni. A professzort meg legelőször nem is kell végig elkísérni, mert magától is odatalál. :) Viszont arra mindig vigyázni kell, nehogy valaki kinyírja, mert akkor nehezebb lesz a további végigjátszás bizonyos küldetéseknél.

• 2 weeks later...
choba

Velem már történt olyan, hogy a beszélgetés elkezdése helyett a géppisztolyom magától elsült, de a hulla, ugyanúgy elmondta az információkat :)