qwertz 0 Share Posted September 25, 2007 Valaki tud segíteni, az elsõ pályán a sinek alatt nem tudok átjutni. Sok az ellenség és csak egy pisztolyom van, kevés tölténnyel. köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskalóz 0 Share Posted September 25, 2007 Célozz pontosan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szg 0 Share Posted September 25, 2007 @qwertz: Hol? Ott, ahol katonák õrzik az átjárót? Mert ha igen, akkor harc helyet adhatsz nekik 500 pénzt, és akkor átengednek. Persze, ha már lövöldöztél rájuk, akkor már nem hiszem, hogy szóba állnak veled. @Kiskalóz: Ebben a játékban az elsõ pisztolyokkal ez elég nehéz feladat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertz 0 Author Share Posted September 25, 2007 Köszi a tippet. Lefizetéssel még nem próbálkoztam. Pénzt még kell gyűjtenem , mert ha jól emlékszem ennyi még nem volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaby_gyerek 0 Share Posted September 28, 2007 Az átjárótól balra van egy alagút, amiben elektromos anomáliák vannak, ott lassabban de olcsóbban át lehet jutni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertz 0 Author Share Posted October 8, 2007 Üdv Már megint elakadtam. Ha jól emlészem a nevére Krugolov professzorral kellene beszélnem a lezuhant helikopternél, de miután megöltünk minden ellenséget és csak ketten maradtunk, sem tudok vele beszélni. Ha elé állok, akkor leüt. Valamit rosszul csináltam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nortol 0 Share Posted October 8, 2007 Lehet, hogy fegyver van a kezedben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertz 0 Author Share Posted October 8, 2007 Az biztos, de másik embernél ez nem volt probléma. De azért majd megpróbálom fegyver nélkül is. köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertz 0 Author Share Posted October 11, 2007 Tudja valaki, hogy ha egy típusú fegyverhez több fajta töltényem van, akkor hogyan lehet beállítani azt, hogy melyiket használja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szg 0 Share Posted October 11, 2007 Az Options => Controls-nál van valami olyasmi, hogy "Change ammo", vagy "Switch ammo", vagy hasonló. Ott lehet beállítani a gyorsbillentyût. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwertz 0 Author Share Posted October 12, 2007 Elõfordult már valakivel, hogy egy kijelölt feldatanál pl: Stalkerekkel kell haladnom, eközben õket már lelõtték és egyedül maradtam, de a feladat ugyan úgy meg van. Követni már ugye nem tudom õket, de nem ugri át , kijelölt célnak a stalkereket mutatja. Ilyen volt még, amikor segíteni kellett Krugolov professzornak . Az ellenségeket visszavertem, de amikor kiírta, hogy kisérjem el a bázisra a Prof-ot, akkor az nem csinált semmi, így egyedül mentem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szg 0 Share Posted October 13, 2007 Bugos néha a játék. De hát végül nem is muszáj minden küldetést teljesíteni. A professzort meg legelőször nem is kell végig elkísérni, mert magától is odatalál. Viszont arra mindig vigyázni kell, nehogy valaki kinyírja, mert akkor nehezebb lesz a további végigjátszás bizonyos küldetéseknél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
choba 0 Share Posted October 23, 2007 Velem már történt olyan, hogy a beszélgetés elkezdése helyett a géppisztolyom magától elsült, de a hulla, ugyanúgy elmondta az információkat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts