Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Need For Speed - Porsche Unleashed

Recommended Posts

Posted

Mi lehet az oka, hogy a Need For Speed - Porsche Unleashed Szaggatva megy XP alatt?

3,2 Giga dual core CPU. Saphire Radeon x1550 GPU. 2 Giga memória. Ekkora gépigénye közel sincs a játéknak. Vagy már az is baj, ha több a vas a kelleténél? Nem tartom valószínûnek. Valaki mondhatna valami okos gondolatot. Elõre is köszi.

Frikker Dániel
Posted

Ha jól tudom, és a tapasztalataim is igazat mondanak, az XP a hibás. Nekem is az XP-vel gyűlt meg a bajom ezzel a játékkal kapcsolatban. Szerezz be egy XP Patch-et.

"Le kell törölni a játék könytárából a gimme.dll fájlt."

Ezt írja egy fórumon egy ember. Szerintem csinálj egy másolatot róla, és próbáld ki.

Posted

@Frikker Dániel

Letöröltem a gimme.dll fájlt, de újra visszarakta saját maga a játék.

NFS: Porsche Unleashed Update Name:NFS:PU Patch 3.5Size:1.5 MBDescription:This is the update to the version 3.5.Download:Download the patch here!

@Gergely86 Erre gondoltál? melyiket töltsem le? Ugyanis, egyiket sem tudom letölteni, mert szöveg van mögötte. Másként nem tudsz valahogy segítenni? Köszi.

Posted (edited)

Köszi de nekem ez jelenik meg :nyíl: Downloads: 27818 és nincs ott semmi, amit letölthetnék.

Sikerült letölteni. Valószínûleg az volt a baj, hogy az elõugró ablakot letiltottam a böngészõbe. Tehát letöltöttem, de semmi változás. Ugyanolyan lassan vánszorog, mint elõtte. Azért köszi mindenkinek.

Edited by Pocak
Posted

Ne haragudj, hogy nem válaszoltam, most jutottam megint netközelbe.

Ha még akad a polcodon egy Windows 98, meg egy kis hely a gépeden akkor esetleg kipróbálhatnád még azzal, hátha úgy mûködik. Hogy megérné-e a macerát nem tudom, jobb ötletem tényleg nincs.

Posted

Azért nem értem a dolgot, mert biztos vagyok benne, hogy teljesen XP-kompatibilis. Sajnos az enyém kölcsön van adva valakinek, de tuti, hogy õ is XP alatt játszik vele.

Posted

Köszi a válaszokat.

@Gergely86 Win9X alatt tudom, hogy megy. Egyébként nem rossz tipp.

@Spányik Balázs Most még egyszer átnézem, úgy, hogy letörlöm uninstallal. Kitörlöm a regeditbõl is a hozzávalló feljegyzést. Majd újrainditom a PC-ét és megpróbálom újrafeltelepíteni és felrakni a javítást. Az eredményt majd ide írom.

• 2 months later...
Posted

Sziasztok!

Nekem is anno meggyűlt a bajom az XP-n próbára tett NFS Porsche-val, de aztán a patch segített rajta. Egy olyan "buta" kérdésem volna, hogy hálózatban miért nem tudok a játékkal játszani? Kiír egy olyasmi üzenetet a játék, hogy ez a verzió nem alkalmas a hálózati játékra (a felpatch-elt játék). Esetleg valaki tudna segíteni ez ügyben?

• 3 weeks later...
Posted

Azt mondjátok meg nekem, honnan a búsból tudnék én most Pesten Need for speed Porshe-t beszerezni. Annak idején szépen ráizgultam aztán legalább 2 éve elveszett valamerre, most megint ráizgultam.

Előre is köszönöm!

Posted

Sziasztok!

Nekem megy a játék, csak nem tudom beállítani, hogy lássam az autót, amivel megyek. Esetleg valaki magyarítást tud valahonnan adni a játékhoz?

Előre is köszi!

• 5 weeks later...
Posted

Szia! azt hiszem a "c" gomb megnyomásával tudod a nézetet válltani. Vagy ha villámnézetet akarsz, akkor a "p" betűt használd. Én miden játéknál végig próbálom az összes billentyűt. Vagy ahogy a mondás tartja : " Ha már mindent kipróbáltál és úgy sem működik, akkor olvasd el a használati utasítást" ;) Mindig meg kell nézni a játékmenüben.

Posted

Beszereztem végre Need for speed Porsche cédét, erre azt mondja a gép, hogy kellene DirectX 7-es. Beszereztem 9-est de az nem jó neki. Mi a szöszt csináljak vele?

Posted

Milyen operációsrendszer? Patch-et letöltötted hozzá, vagy nem is akar települni a játék?

Posted

XP, de Vista inspiratnak nevezett szemét.

Patch megvan, installálódik.

Posted

Kicsit google után a következőt találtam: "and as you said i 've deleted the gimme.dll and no memory crash after that !" - Tehát a program mappájából töröld a fenti fájlt, vagy tanulmányozd át a lenti linket. Pontosan ezt a problémát vesézik ki, én csak az utolsó mondatot idéztem. :P

Forrás: Link.

Posted

Kipróbáltam eddig minden ilyesmit, semmi.

Posted

Töröld ki a játék gyökér könyvtárában lévõ legnagyobb *.DLL fájlt! (Csinálj róla biztonsági mentést!)

Posted

Így sem mûködik!

Próbáltam a kompatibilitást változtatni, próbáltam a színeket csökkenteni, nem megy.

S3 kártyám van (tudom trágya, de most ez van), de ettõl még mûködnie kellene.

Nem tudom.

Posted

Lehet, hogy az lesz a gond. Esetleg ajánlom ezt (nem hivatalos) Porsche Unleashed Enhanced Version patchet, elvileg tartalmazza a kompatibilitási javításokat. Itt a hivatalos 3.5-ös patch.

Egyébként az NFS-Planetet ajánlom mindenkinek, nagyon sok jó mod, patch elérhetõ rajta bármelyik NFS részhez.

• 7 months later...
Posted

Ilyen megoldás is van, elvileg a virtuális memória túl nagy, de nem tudom ez az XP -re jó megoldás-e:

To dispose the problem, you have loading Porsche unleashed, there is very simple solution. Because of your new computer system you have more than 256 MB of ram, that means your virtual memory is to high for this game,it is to old to handle all amount of memory SO you must set you computers virtual memory (FILE PAGING) to 256. Example: Initial size: 192 and Max size 256. Restart the computer. Enjoy playing game