Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Az én személyes véleményem, hogy minek mindenhez külön a célnak megfelelõ eszköz, ha azokat vihetem magammal egyben is? Oké, mert az akkumlátor könnyen lemerül. De nem használom az összes funkciót minden nap a nap 24 órájában, hanem csak ha ténylegesen szükség van rá(GPS). Nekem nagyon tetszik a HTC Kaiser TyTN II P4550 készülék. Egy gondom van vele csak. A GPS vevõ nem SiRF Star III, hanem NMEA 0183 szabványú Qualcomm GPS vevõegységet tartalmaz. Igaz a PDMánia szerint tökéletesen mûködik, de én eddig csak a SiRF Star III-ról hallottam, hogy jó és tulajdonképpen mindenki ezt ajálnja. Most merjem megvenni a HTC-t, vagy keressek inkább másikat, melyben SiRF Star III van?

Köszönöm a segítségeteket elõre is.

Posted

Önmagában az NMEA-s vevő nem gond, az iGO gyakorlatilag ugyanúgy használja.

Sőt akik elkezdik a Sirf beállításokat bizergálni, inkább ráfizetnek.

Nekem is NMEA-s van az Acer n35-ben.

A HTC-k nem rosszak, de 200 ezer körül (vagy mennyi lesz) azért nem adnék érte, hacsak annyira nem kell a billentyűzet.

Az Eten glofiish nagyobbik X500 vagy milyen típusú, WM 6.0, 640x480 képpontos verziója csak 140 ezer körül van.

(A kisebbik x500-as glofish csak QVGA 320x240 felbontású és világosabb színű.)

Vagy itt egy másik 140-ért, billenytűvel: http://gpsbolt.hu/shop.php?product=884

És még SirFStar III is.

No meg ugyanúgy csak 320x240 felbontású kijelzője van, mint a HTC Kaisernek.

Vagy megvárnám ezt, bár az árát nem tudom, de csak 640x480 felbontásút vennék már ma, és WM 6.0 op. rendszerrel.

E-TEN Glofiish X800 adatlap

Posted

Pedig jó lenne tudni az árát, de sajnos én sem találtam ilyen információt.

• 3 months later...
Posted

Az Eten Glofiish M 800 nagyon szimpi, de most olvastam a korábbi típust hibásank rakták össze és a frimwer frissítés sem segített rajta. Kinek van tapasztalata ezzel vagy más Eten készülékkel?

• 3 weeks later...
Posted

Szintén most olvastam, hogy csak februártól lesz kapható Magyarországon. :pislog: