SkyNet Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Az én személyes véleményem, hogy minek mindenhez külön a célnak megfelelõ eszköz, ha azokat vihetem magammal egyben is? Oké, mert az akkumlátor könnyen lemerül. De nem használom az összes funkciót minden nap a nap 24 órájában, hanem csak ha ténylegesen szükség van rá(GPS). Nekem nagyon tetszik a HTC Kaiser TyTN II P4550 készülék. Egy gondom van vele csak. A GPS vevõ nem SiRF Star III, hanem NMEA 0183 szabványú Qualcomm GPS vevõegységet tartalmaz. Igaz a PDMánia szerint tökéletesen mûködik, de én eddig csak a SiRF Star III-ról hallottam, hogy jó és tulajdonképpen mindenki ezt ajálnja. Most merjem megvenni a HTC-t, vagy keressek inkább másikat, melyben SiRF Star III van? Köszönöm a segítségeteket elõre is.
SkyBird Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Önmagában az NMEA-s vevő nem gond, az iGO gyakorlatilag ugyanúgy használja. Sőt akik elkezdik a Sirf beállításokat bizergálni, inkább ráfizetnek. Nekem is NMEA-s van az Acer n35-ben. A HTC-k nem rosszak, de 200 ezer körül (vagy mennyi lesz) azért nem adnék érte, hacsak annyira nem kell a billentyűzet. Az Eten glofiish nagyobbik X500 vagy milyen típusú, WM 6.0, 640x480 képpontos verziója csak 140 ezer körül van. (A kisebbik x500-as glofish csak QVGA 320x240 felbontású és világosabb színű.) Vagy itt egy másik 140-ért, billenytűvel: http://gpsbolt.hu/shop.php?product=884 És még SirFStar III is. No meg ugyanúgy csak 320x240 felbontású kijelzője van, mint a HTC Kaisernek. Vagy megvárnám ezt, bár az árát nem tudom, de csak 640x480 felbontásút vennék már ma, és WM 6.0 op. rendszerrel. E-TEN Glofiish X800 adatlap
SkyNet Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Pedig jó lenne tudni az árát, de sajnos én sem találtam ilyen információt.
SkyNet Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Az Eten Glofiish M 800 nagyon szimpi, de most olvastam a korábbi típust hibásank rakták össze és a frimwer frissítés sem segített rajta. Kinek van tapasztalata ezzel vagy más Eten készülékkel?
SkyNet Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Szintén most olvastam, hogy csak februártól lesz kapható Magyarországon.
Recommended Posts