Jump to content
GSForum - Segélyvonal

HD Audio probléma


Bluestones

Recommended Posts

Bluestones

Hello

A következõ problémával szembesültem a minap. Adott egy Gigabyte-s alaplap mégpedig egy Ga-P35C-DS3R. Ezen egy Realtek ALC889a típusú chip tengõdik. Windows XPSP2 került telepítésre a gépre angol verzió. A jelenség a következõ. A 4 csatornás hangfal szet szépen Mûködik vele, a kimenet tehát rendben.

A bemenetek esetében azonban még a hangerõszabályzók sem aktívak annak ellenére, hogy a Reltek audio managere felismeri, hogy a csatlakozókra berendezések lettek kötve. Ja a legfrissebb driverek lettek a Realtektõl is leszedve.

Tanácstalan vagyok. :nem:

Valaki ?

 

Link to comment
Share on other sites

Bluestones

Nos úgy néz ki megoldódott. Miután görcsöltem rajta nem is keveset kiderült, hogy a hang kártya csatlakózói szabadon konfigolhatók, hogy éppen mik legyenek. A lejátszási hangerő szabályzók mindegyikét engedélyezve (lett vagy 15)megjelent a bemenetnek használt csatlakozó szabályzója is. A kimeneti oldalon állítod a bemenet hangerejét :-)

 

Bluestones

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Lasi

Helló. Ha valaki tud kérem segítsen. Fölraktam a windows 7 beta build 7057-et de nincs hang. Hangkártya soundmax integrated digital audio. Elvileg minden rendben van az eszközkezelõben nincs sárga filkiáltójel :nem: se kérdõjel.Tehát úgy tûnik minden ok, de mégsincs hang. Ha átkapcsolok vistára ott van hang. Kérnék segítséget. Köszi. Laci.

Link to comment
Share on other sites

KGigi

Valószínûleg nem jó még a driver. Türelem.

Link to comment
Share on other sites

Lasi

Helló. Köszi várok türelemmel. Üdv. Lasi. :mérges:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...