Bluestones Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Hello A következõ problémával szembesültem a minap. Adott egy Gigabyte-s alaplap mégpedig egy Ga-P35C-DS3R. Ezen egy Realtek ALC889a típusú chip tengõdik. Windows XPSP2 került telepítésre a gépre angol verzió. A jelenség a következõ. A 4 csatornás hangfal szet szépen Mûködik vele, a kimenet tehát rendben. A bemenetek esetében azonban még a hangerõszabályzók sem aktívak annak ellenére, hogy a Reltek audio managere felismeri, hogy a csatlakozókra berendezések lettek kötve. Ja a legfrissebb driverek lettek a Realtektõl is leszedve. Tanácstalan vagyok. Valaki ?
Bluestones Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Nos úgy néz ki megoldódott. Miután görcsöltem rajta nem is keveset kiderült, hogy a hang kártya csatlakózói szabadon konfigolhatók, hogy éppen mik legyenek. A lejátszási hangerő szabályzók mindegyikét engedélyezve (lett vagy 15)megjelent a bemenetnek használt csatlakozó szabályzója is. A kimeneti oldalon állítod a bemenet hangerejét :-) Bluestones
Lasi Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Helló. Ha valaki tud kérem segítsen. Fölraktam a windows 7 beta build 7057-et de nincs hang. Hangkártya soundmax integrated digital audio. Elvileg minden rendben van az eszközkezelõben nincs sárga filkiáltójel se kérdõjel.Tehát úgy tûnik minden ok, de mégsincs hang. Ha átkapcsolok vistára ott van hang. Kérnék segítséget. Köszi. Laci.
Recommended Posts