Frikker Dániel Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ide írjátok a játékkal kapcsolatos kérdéseiteket, válaszaitokat. Én jelenleg a demót tolom egy alsó-középkategóriás géppel, és meglepetés volt számomra, hogy 1024x768 High grafikán kb. 30fps-t produkált! Pedig egy Celeronom van és egy 7300GT-m! :Egyelőre lelki erőt gyűjtök a horror-hoz, aztuán próbálok továbbjutni az úszásnál...
Fujitsu Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Én még nem vettem lelki erõt, hogy kipróbáljam... Aztán meg idõm sincs rá.
Frikker Dániel Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Örömmel jelentem, kijátszottam a demo-t
Pepuska Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hello! Elakadtam a játékban! Már a közepe felé járok és egy lifttel kéne fölmennem a harmadik emeletre (mutatja a nyíl), csak nem tudom a 4 számjegyű kódot! Aki tud segítsen!
payskin Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 A megfelelõ szavakat -- bioshock, elevator, code -- beírva a Google-ba, aki közismert barát, rögtön kiderül az igazság.
Heuro Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Mint egy kártyalapot vagy az éberségét? Ezen kidõltem Amúgy a "kitoltam" sem rossz.
Recommended Posts