SoósEdina Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Segítséget szeretnék kérni, laikus vagyok! Vásároltam egy LG dvd lejátszót egy LG síkképernyõs tv-hez. Összedugtam a színkód szerinti kábeleket, kiválasztottam a tv távirányítóján a dvd gombot, AV1-re kapcsoltam, és azt írta ki a képernyõn, hogy nincs jel. Mit tettem rosszul? Köszönöm elõre is!
apa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 A tv távirányítóján válaszd az AV3-t ,de lehet AV2 is, ha nem scart csatlakozóval kapcsolod össze a készülékeket. Ha scart csatlakozós kábelt választod(ez a jobb), akkor AV1.
Fujitsu Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Szerintem elõbb kell a TV-ben a videóra (AV1) kapcsolni, azután kell bekapcsolni a lejátszót.
new kid Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Skacok, van egy erõsítõm, Dolby Digital, 5.1. meg minden. Van egy laptopom és egy asztali DVD-m. A DVD koaxival bemegy az erõsítõbe, szépen szól a zene. Namármost megszüntettem a TV-t (a reklámok butítanak, minimum). Az internetes tartalmakat és TV-adásokat már most tudom szépen sztereóban fogni és kierõsíteni az erõsítõn keresztül. Klafa. Ami még hiányzik: a DVD képét a laptopomra varázsolni úgy, hogy az asztali DVD hajtja meg a filmet és adja a dolby hangot az összes hangfalra szépen. Van valakinek erre ötletre? New Kid who is an old boy actually
Recommended Posts