Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Megfelelõ driver letöltés

bikusz

Recommended Posts

bikusz

hello,sziasztok

Elöször is segitséget szeretnék kérni az alábbi problémám miatt.

Vettem sajnálatomra egy laptopot Compaq Armada 1500c néven mert az elözö asztali gépemben mint minden müszaki cikkemben belcsapott a legutobbi villám a tel. hálozaton keresztül.

És akitöl vettem ujra telepitettem vele a gépet mert állandoan fagyott.

Mert WinMe volt és van rajat most is

A probélmám a következö.Amin akitöl vettem nem tudott segiteni mert nem ért rá velem foglalkozni.

Hogy Valami divert mondott hogy töltsek le a netröl de ö se tudja honnan.Mert a laptop kijelzöje apro pöttyöskockás és azt mondta hogy keressek hoyyá megfelelö drivert és akkor olyan lesz amilyen volt.

A kérésem a következö tudnátok e segiteni hogy honnan és milyen drivert célszerü feltelepiteni,hogy a laptop kijelzöjén megint tiszta képet kapjak.A képek homályos torzak,és élvezhetetlen.

A seitséget és a jo tanácsot köszönöm elöre is

Sziasztok

nascar

Itt kiválaszthatod a pontos típust (esetleg a nyelvet is): Compaq Armada 1500C, majd az oprendszert, és minden legfrissebb drivert le tudsz tölteni, még BIOS-t is! ;)

• 2 weeks later...
matesmate

Sziasztok!

Compaq Armada 1520 as laptopom van, valamiért nem játsza le rendesen a hangokat. Csak MIDit játszik le. Nemrég telepítettem újra a rendszert, elõtte mindent lejátszott. A hangkártyát alapból felismerte az OS, de szerintem nem rendesen... Honnan lehetne frissebb drivert letölteni? Vannak még a notival gondjaim, de elõször a hangot kellene megoldani.

• 1 month later...
Halasi Miklós

A HP weboldaláról (www.hp.com) nem sikerült rátalálni? ;)