szpetya 0 Share Posted September 11, 2007 Sziasztok! Találtam egy tetszõ betûtípust, amiben sajnos hiányosak az ékezetek pl nincsen bene Û Õ. A kérdésem az lenne, hogy ezt valahogy bele lehetne hakkolni a betûtípusba? Már leszedtem egy FontCreator nevezetû csodacuccot, amivel elvileg meglehetne oldani a kérdésemet csak nem igazán jött össze. Az elõbb említett programmal megnyitottam azt a fontot, amit szerkeszteni akarok meg is csináltam az Õ-t meg az Û-t. Megnéztem egy másik fontban, hogy mi a neve az Û-nek meg az Õ-nek és ugyanazt a nevet adtam meg itt is, de még valami még is hibádzik… Esetleg valakinek valami ötlete tipp-e esetleg valaki már bohóckodott ilyennel? A válaszokat elõre is köszönöm Üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
szpetya 0 Author Share Posted September 11, 2007 Sziasztok, megint én Idõközben sikerült megoldani a témát Leírom az utókornak hátha valaki más is bohóckodik ezzel Lényeg az volt, hogy nem csak ugyanolyan nevet kellet adni hanem még bekell neki állítani egy Mappings nevezetû cuccost is amit szintén egy másik karakterkészletben néztem meg. És utána már zsírul ment a cucc Üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts