calver 0 Share Posted September 10, 2007 Üdv Van egy ilyen kártyám ami a régi gépenben mûködött. Nemrég vettem új alaplapot procit stb. és ebbe a konfigba akartam betenni a hangkártyát. A probléma az, hogy miután felrakom a driverét meghal a windows (inditás után fagy, csak reset gombal tudom újrainditani). Amit már próbáltam és nem segített: Újabb driver gyártótol, másik pci slot. Biosba ki van kapcsolva az integrált hangkártya. Az alaplap egy asrock 775Dual-VSTA (lehet hogy ezzel van baj, a két giga ddr-t sem szerette) Ha valaki tud valami okosat az szóljon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 789 Share Posted September 10, 2007 Valószínûleg inkompatibilitás áll fenn az alaplap és a kártya között, de az is lehet, hogy a Win nem támogatja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
calver 0 Author Share Posted September 10, 2007 Ja, gondolom az alaplappal van gond. Videókártya progijával is szenyózott. Ati kártya az új konfigban a Catalyst Control Center rendre elszállt. Ezt a problémát azóta sikerült megoldanom, ill jött ki frissebb szoftver amivel már jó. Nem hiszem hogy Windows probléma. Ugyanaz a 32 bites sp2-es rendszert raktam fel uarrol a cd-rõl. Azóta már próbáltam 32 bites eng, ill 64 bites Xp-t is. Nem értem hogy lehet inkompatibilis a kártya és az alaplap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matvác 0 Share Posted September 16, 2007 Ilyen nekem is volt a fent elmített hangkártyával akkor a hozzá adott cdrõl MINDEN softwert felraktam a gépre. Akkor nekem csak egy teljes újrahúzás segített(mondjuk épp újrahúzáskor volt ez a probléma ) és az hogy szelektíve raktam fel a segédprogikat. Azt tudom hogy a gyári driver nem segített hisz az egyik alkalmazásnak akadt össze a bajsza a winfossal -pardon- Remélem segítettem valamelyest. Sok sikert! M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts