szesa Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Arra a problémámra szeretnék megoldást kérni, hogy pl.: A1 cella tartalmaz egy numerikus értéket. erre a cellára hivatkozok egy másik munkalapon B1 cellával,(ahol az értéket ki is irja). De azt szeretném, ha az A1-es cellám "0" értéket tartalmaz, akkor a B1-es cella maradjon üres. Megj.: Az A1 cella több másik cella SZUM értékét tartalmazza (jelenleg). Elõre is köszönöm Szesa
SkyBird Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Én az egyéni cellaformátumot használom ilyenre. Igaz a 0 helyett inkább a - jelet kedvelem. Pl. egy ilyen egyéni beállítás: #.##0 ;[Piros]- #.##0 ;- ;"Text!" A Területi beállításoknál a szóközt, mint magyar default ezres elválasztót Windows telepítéskor át szoktam írni .-ra, mert így jobban tetszik. Illetve ettől függetlenül, ahogy észrevettem ezeknél az egyéni számformátumoknál a mínuszos részt elrontja különben.
szesa Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Nagyon szépen köszönöm a segítséget, megoldódott a problémám Üdv: Szesa
Recommended Posts