Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2007. szeptemberi számról

Recommended Posts

Posted

Gyorsan átlapoztam az ehavit, de mivel nem vagyok gyorsolvasó, a cikkekrõl még nem tudok nyilatkozni. Csak azokat a potyogó reklámokat nélkülözzétek már, vagy találjatok ki valami más megoldást, kérlek. Lassan már olyan lesz a lap, mint E. E. kezében a magazin a Haláli fegyverben.

Posted

Van egy rossz hírem: szeptemberrel kezdõdik a karácsonyi elõtti szezon és a potyogós hirdetések idõszaka. Januárban úgy eltûnnek majd, mintha elvágták volna! :igen:

Posted

Üdv!

Ebbe a DVD-s szeptemberi újságba direkt raktatok 2 DVD lemezt,vagy véletlen?

Egyforma mindkettõ! :D

Nem gond,csak kérdeztem...

Posted

Bónusz! Kizárólag a kiemelten szeretett olvasóknak! :igen:;)

Posted

Örülj neki hogy kipotyog a hirdetés és nincs beleragasztva az újságba.

Az OTPdirekt szolgáltatásra miért írjátok hogy díjmentes? 99 forintba kerül havonta, a papíralapú havi értesítés lemondása esetén 49 forint.

Posted

A lapindítót elolvasva kicsit elgondolkodtam.

Gyakorlatilag a "régi" csapatból nem nagyon marad(t) senki, nem feltétlenûl jelent ez rosszat, csupán -és ezzel szerintem nem csak én vagyok így- szerettük, szeretjük a stílusukat, azt a szinvonalat amit képviseltek. Aztán majd meglátjuk, mit hoznak majd össze a fiatalok. :)

Végül pedig annyit fûznék hozzá a dologhoz, hogy Bognár Ákos is megköszönte, hogy mi is tettük a dolgunkat - olvastunk, kifejtettük véleményünket és valmit talán még segítettünk is leveleinkel - úgy gondolom mi is tartozunk ezzel.

Köszönjük! :taps:

Posted

Szerintem nagyon jó lett ez a szám is! Kimondottan örültem a PC-s házi patika résznek, mert nagyon sokat segít az "egyszerű" felhasználóknak is. Bár bevallom, egy ici-pici részt, nem vágtam a ha nem indul a rendszer résznél, CMOS reset-nél: "Kapcsoljuk ki a PC-t, húzzuk ki a konnektorból a dugót, majd a gyártó webhelyén..." :hááát: Nekem csak egy gépem van, viszont van kézikönyvem az alaplaphoz. ;)

Posted

Jó érzékkel pendítettétek meg a netbankolás témáját, akkor amikor éppen robbanásszerû növekedésrõl szól a fáma. Kisebb pontatlanságoktól eltekintve jó és fontos ez a cikk, jó látni, hogy van a médiumok között olyan, aki reálisan tájékoztat és igyekszik eloszlatni a ködöt.