Nickythita Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Sziasztok! Csinálok egy babanaplót honlap formájában. Egy csomó videot és képet is tettem fel. A videókat beágyazott lejátszóval jelenítem meg. Voltam olyan ultrahangon, ahol dvd-re felvették, ahogy mozog a baba, és ez nem avi, vagy wmv formátum, hanem egy csomó számomra ismeretlen kiterjesztésű file van benne, ha megnyitjuk. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet rávenni a beágyazott lejátszót, hogy játssza le? Ez olyan, mintha azt szeretnénk, hogy dvd filmet játsszon le. Ezt hogyan kódoljam? Előre is köszi!!! Nickythita
payskin Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 1. Semmiképp ne írd meg kétszer ugyanazt a kérdést! Gondolom véletlen volt. 2. Figyelj oda az írásodra. Mondatkezdő nagybetűk, felesleges rövidítések stb. --> Fórumszabályzat 3. Sehogy. A DVD-n levő videóanyagból AVI-t vagy WMV-t kell készítened, amit utána a lejátszó le tud játszani. Keress rá a Google-ban arra, hogy DVD to AVI vagy nézz szét a Multimédia témakörben. Ha végképp nem találsz választ, ott tedd fel a kérdést, hogy milyen programmal érdemes DVD-ből AVI-t csinálni a legegyszerűbb módszerrel, mert ennek túl sok köze nincs a weboldalkészítéshez.
Recommended Posts