apa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Sziasztok! Azt szeretném megtudni, hogy a Num Lock billentyû aktivált állapotát jelzõ lednek, a windows kikapcsolása után is világítania kell-e? Ha a windows fut, akkor ki tudom kapcsolni, ha viszont kikapcsolom a gépet, akkor továbbra is világít. Egyébként teljesen normálisan mûködik, egy mezei Genius K:627-es modell. Tudom, hogy ez egy nagyon láma kérdés, de csak mostanság figyeltem fel rá Abszolút nem zavar, hogy égész éjszaka világít a led, csak kíváncsi vagyok, hogy ez így normális-e? Talán csak beállítás kérdése?
Pocak Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Szerintem ki lehet kapcsolni a NUM kapcsolóval. Nincs rajta funkció billentyû? Azzal kellene próbálkozni. Normális, nert nálam is világít, de ki tudom kapcsolni. Nekem egy multimédiás TRUST van és azon ki lehet kapcsolni.
pcmester Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Nem-e esetleg az van beállítva BIOSban, hogy kikapcsolás után is adjon feszültséget a perifériáknak?
arpsoft Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Tudom, hogy volt már említés róla, de rettenetesen (értsd, majd 9 év) régi posztokra nincs értelme válaszolni.
Recommended Posts