Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PcLand


goodboy

Recommended Posts

goodboy

Már-már azt hittem mindenhol ügyfélorientált kiszolgálás van, mert eddig nem tapasztaltam ennek ellentétét.

 

Aug. 16-án, csütörtökön rendeltem a Pcland online rendszerén keresztül egy

30922

Samsung Notebook 120GB HM120JC 8MB 2,5" 5400rpm Ár:13075 Ft+ÁFA

Br:15690 Ft

• 2.5"-os HDD notebookokhoz

 

merevlemezt, mert a notiban tönkrement. Azóta minden nap küldik a jelentést, hogy mi hol tart a megrendelés.

 

terméknév darab ár . felvettük

rendszerünkbe beszállítónk

visszaigazolta beérkezett üzenet

Samsung Notebook 120GB HM120JC 8MB 2,5" 5400rpm 1db 13175 Ft/db IGEN NEM NEM

csomagküldés (Vidék) 1db 1840 Ft/db IGEN IGEN IGEN

 

--------------------------

Összesen: 15015 Ft

Áfával: 18018 Ft

**************************************************************

Szállitás,fizetés módja: Készpénz (kiszállítás)

Értesités oka: Napi statusjelentés

 

Egyik nap Értesités oka: Napi statusjelentés másik nap Értesités oka: Napi statusjelentés

Csomagját kollégáink ellenõrizték, és szállításra elõkészítették! van a levél végén, egyik nap összekészítik másik nap meg nem. Ez megy már most csütörtök-höz (holnap) lassan 2 hete.

A vicc az egészben hogy a lveél végére odaírják :

Ha a termékét mellett azt látja több napon keresztül:'beszállítónk NEM igazolta vissza'-akkor a termékre várni kell,

Az üzenet mezõben igyekszünk arról tájékoztatni Önt,hogy mikorra várható a termék.

Amennyiben beszállítónk még nem az összes termékét igazolta vissza addig -alapállapotban- a visszaigazolt termékeket sem szállitjuk be /alapételmezésben nincs részszállítás/.

Kérnénk amennyiben a beszállítónk által már visszaigazolt termékek részszállítását kéri, akkor azt ezen levélre válaszolva tegye meg.

Ezen esetben várnánk rendelkezését afelõl is, hogy a fenmaradó termékeket továbbra is rendelésben tartja-azaz megvárja és késõbb külön átveszi-,vagy választ helyette más terméket, esetleg lemondja

 

Ja és tudni kell, hogy a honlapjuk elvileg naprakész, és úgy rendeltem meg a vinyót 2 héttel ezelõtt, hogy ez volt olvasható az oldalon: bolti raktáron. elvihetõ

 

Tegnap már küldtek egy levelet amiben IGEN-ek voltak a felvettük

rendszerünkbe beszállítónk visszaigazolta részekben.

 

Most hétfõn (aug. 27.)direkt megnéztem az oldalukat és az volt olvasható, hogy megrendelés esetén szerdára. Válaszolni a levelemre persze luxus, biztos nem érnek rá bent 3 napja hogy elolvassák és válaszoljanak, megértem, én is csak naponta 20x nézem meg hány levelem jött.

Ekkor írtam nekik levelet, hogy remélem szerdán már elküldik nekem, mivel már 17-én megrendeltem

 

Most, ma (aug. 29) olvasom a honlapon a termék mellett, ami hirtelen közben 100 Ft-tal olcsóbb lett, hogy megrendelés esetén péntekre. Már írnom sincs kedvem nekik, hisz minek, így írhatnék a kormánynak is, hogy miért ennyi a kenyér...

 

Hívni nem hívtak, bár ez van feltûntetve mindnhol, hogy majd õk keresnek. 2 hete nem tudok otthon dolgozni a laptoppal mert szektorhibás és b@szik kijavítani magát, lefagy stb.

 

Amúgy ennél a cégnél már vásároltam egy HDD-t mondjuk azt személyesen, akkor készségesen kiszolgáltak, bár félrenyomtattak akkor is...

 

De ezen már sírnom kell, hétfõn szerdára ígérik a honlapon, most elvileg péntekre, pénteken mi lesz? jövõ vasárnap éjjel 2 óra?

Jövõ héten ráadásul nem is leszek itthon remélem akkor fog majd hívni a futár külföldön, hogy itt van már 2 percre, hol parkolhat le...

Ez a termék megjön, ha még idén sikerül szerezniük egyet, és félrerakni nekem, nem a legelsõ boltba besétáló embernek odaadni, de többet nem fogok tõlük online, és szerintem személyesen sem rendelni.

Link to comment
Share on other sites

goodboy

Van egy pár telefonszámuk, de azon sem veszik fel. Korábban már sikerült a PCWolrld-nek intézkedni ellehetetlenült ügyekben, kérem próbáljátok meg ti is, legalább telefonon elérni õket. Én feladtam.

Link to comment
Share on other sites

Gkaresz

Bocsi, de én már többször is vásároltam náluk kisebb és nagyobb értékben is, volt már garis ügyem is és mindig korrektek voltak. A szállítási idõket tartották, elötte telefonon egyeztettek úgyhogy lehet hogy neked nem jön össze!! ;)

Link to comment
Share on other sites

goodboy

Meghozták, hétfõ du hívtak, hogy mikor jöhet a futár. Mondjuk õk kérdezték, és nem modták hogy ekkor és ekkor legyek otthon, a futár is rendes volt felhívott negyed órával elõtte, mielõtt érkezett, fel is hozta az emeletre. Szóval a vége jól sült el. A csomgaolás is rendben volt, antisztatikus fóliában meg külsõ párnázott zacskóba volt. Hangra és telepítés közben sem volt semmi rendellenes. Csak ne tartott volna 3 hétig...

Hétfõn a telefonba megkérdezte, hogy igényt tartok-e még rá, mert volt egy kis probléma a termékkel, azért késett ennyit a szállítás. No mindegy most örülök, kicsit gyorsabb is mint a beépített Fujitsu volt, és 20 gigával nagyobb is.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...