looser84 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Sziasztok! Egy MP3 lejátszómhoz kellene egy micro USB kábel, de már legalább 10 boltot hívtam fel és sehol sincs, ráadásul a neten se nagyon találtam...Nem szembesült esetleg már valaki hasonló problémával, tipp esetleg hol lehetne beszerezni? A kábel egyik vége sima USB a másik ha jól tudom Micro USB. Köszi! Ciao!
looser84 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Köszi a segítséget, találtam! Egyébként MP3 lejátszóhoz kellett. Ha netán valaki a közeljövõben hasonló problémával szembesülne, akkor: ATComp számítástechnika, 400 HUF. Mégegyszer köszi! Ciao!
UncleBens Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Sziasztok! Van egy mpman f-1000 tipusú 1GB-s mp3 lejátszóm. Sajnos a hozzá tartozó usb kábel (Hirose végű) megsérült. Már kipróbáltam hozzá többet is, de nem akar működni, nem érzékeli a PC. Valakinek van infója ezzel kapcsolatban? Még annyit, hogy a gyári kábel kb 30 cm volt, és a két vége előtt van rajta két hengeres valami . Köszönöm.
Recommended Posts