[OP]Destroy-man Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Visual Studioban szerkesztek 1 weblapot (még kezdő vagyok benne). A kérdés: merre találom a DataList Schema szerkesztőjét, ha egyáltalán van. Azt szeretném megoldani, hogy minden egyes SQL-es sornál 1 fix kép jelenjen meg háttérként lekérdezésnél (hasonlóan, mint ahogy a fórumokban is van egy keret hozzászolásonként, ezt szeretném én is, csak 1 saját készítésű képpel, és nem gyári beállítással).
[OP]Destroy-man Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Egyszerűsítem a kérdést: Hogyan lehet azt megoldani a Visual Studio 2008-ban (2005-ös megoldás is jó), hogy egy képre szöveget tegyek rá. Absolute helyre való poziciónálás nem jó, mert akkor egymásra rakja a szöveget (SQL táblából kapja az infót), relatívnál meg nem engedi rátenni a képre a szövegmezőt. Valakinek valami ötlete? Erről sajna semmi leírást nem találtam...
[OP]Destroy-man Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Feladat megoldva. CSS-sel lehet megoldani a legegyszerűbben, divek használatával.
Recommended Posts