krisz94messi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Hellósztok! Légyszi, adjátok meg, hogy lehet az Anniversaryben megcsinálni a görög pálya elejét, mikor az oroszlánokon túl vagyok?
Laura96 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Van valaki aki végigvitte az Anniversaryt? Ha igen akkor nehéz?
Sebi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 @ krisz94messi: Az oszlopokon kell felugrálni és a rács mögött lévő gömböt kell rágurítani a terem közepén lévő súlykapcsolóra. @ Laura96: Igen, szerintem nem nehéz.
krisz94messi Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 (edited) Sebi, ezt én is tudtam csak azt nem hogy kell bejutni a gömbhöz. gõmbhõz???!?!? Edited August 21, 2007 by Spányik Balázs
Sebi Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Mássz fel a jobb oldali utolsó oszlopra, onnan ugorj át a bal oldali utolsóra. Onnan átlósan ugorj át a teraszra. Tovább a kisebb teraszra, majd a falon futva bejutsz a felsõ helyiségbe a gömb mögé, ami egy ráccsal el van zárva. Állj rá a kapcsolóra, erre kialszanak a fények. Menj a hátsó zárt ajtóhoz és nézd meg, hogy mely lámpák világítanak a rajt lévõ ábrán. Ezeket célzott lövésekkel lõdd meg a szobron, erre kinyílik az ajtó. Ugrálj át az utolsó teraszra és ott is nézd meg, hogy mely lámpák világítanak az ottani padlózaton lévõ ábrán. Ismét menj vissza a teremben lévõ szoborhoz állj rá a kapcsolóra, majd lõdd meg az elõbb látott lámpákat a szobron. Erre kinyílik a vasrács. Mágnesen kötél segítségével húzd ki két oldalt a zárat. Most már leguríthatod a gömböt. Juss fel a kinyílt felsõ rácshoz, menj le, majd nyisd ki az ajtót. Gurítsd át a gömböt az ottani súlykapcsolóra és fuss le a csigalépcsõn.
krisz94messi Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Hellosztok! Segítsetek, az utolsó pálya elején, amikor egy bányában kell megszerezni a zöld, piros és kék kulcsokat, az utolsót, ami lenn van, nem tudok leereszkedni érte.
krisz94messi Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Bocs, hogy nem figyelek a helyesírásomra de megpróbálom, hogy többször ne forduljon elő. A zöld és a piros van meg.
Sebi Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Látom a próbálkozásodat. Határeset, ezért válaszolok. Majd Balázs eldönti, hogy marad-e vagy ez is a kukában végzi. Nem tudsz leereszkedni a kékért a zöld lelőhelyétől. Juss ki az elkerített részből, majd menj az irányítóhelységbe. Helyezd be a piros biztosítékot és nyomd meg a gombot. Utána tedd be a zöld biztosítékot és nyomd meg a gombot. Juss fel a daruval odafordított ládára és onnan tovább az állványra és be a barlangba.
krisz94messi Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Végigvitem a fő játékot most a croft manort csinálom. Meg tudnátok mondani, hogy kell a főteremben fölveni azt a tárgyat, ami a tűzben van?
Sebi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Leöntöd egy vödör vízzel a tüzet, de azt majd csak a pálya vége felé tudod. Ugyanis arra tudod beszerezni a hozzávalókat.
krisz94messi Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 És ami a labirintusba van szobor, hogy lehet leveni a tetejéről azt tárgyat? vessző szóköz
krisz94messi Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Kösz a segítséget, végigcsináltam.
brigitta88 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Szia Sebi! Nem tudom legyőzni a T-rexet. Még a pálya elején vagyok. Kérlek segíts! Köszi!
Sebi Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A legegyszerûbben úgy tudod megölni a T-Rexet, hogy a tüskéshenger elé állsz és elkezded lõni lenyomva tartott jobb egér gombbal. Mikor feltelik az alsó piros csík akkor üvölt egyet és elkezd feléd futni. A jobb egér gombot tartsd lenyomva, mikor megjelennek a nyilak akkor egyik iránygomgot (Jobb vagy bal. Nekem a bal volt kézrõl.) nyomd meg és egyszerre utána a SHIFT gombot. A játék belassul és két célzógömb elkezd összeérni, mikor összeér hallasz egy hangeffektet és pirosra vált a célzógömb. Ekkor lõj egyet a bal egér gombbal. Ha mindent jol csináltál akkor a T-Rex nekifut a tüskéshengernek, így nagyobb a sebzés, mintha csak simán lõnéd. Persze simán is meg lehet ölni csak úgy tovább tart. Jobb ha ezt a belássulást begyakorlod, mert még szükség lesz rá a játékban.
brigitta88 Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Köszönöm szépen a segítséget! Az előző hozzászólásodban kijavítottam, erre megint leírod rövid i-vel?!
Recommended Posts