Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Tomb Raider: Anniversary

Recommended Posts

krisz94messi
Posted

Hellósztok!

Légyszi, adjátok meg, hogy lehet az Anniversaryben megcsinálni a görög pálya elejét, mikor az oroszlánokon túl vagyok?

Posted

Van valaki aki végigvitte az Anniversaryt? Ha igen akkor nehéz? :pislog:

Posted

@ krisz94messi: Az oszlopokon kell felugrálni és a rács mögött lévő gömböt kell rágurítani a terem közepén lévő súlykapcsolóra.

@ Laura96: Igen, szerintem nem nehéz.

krisz94messi
Posted (edited)

Sebi, ezt én is tudtam csak azt nem hogy kell bejutni a gömbhöz.

gõmbhõz???!?!?

Edited by Spányik Balázs
Posted

Mássz fel a jobb oldali utolsó oszlopra, onnan ugorj át a bal oldali utolsóra. Onnan átlósan ugorj át a teraszra. Tovább a kisebb teraszra, majd a falon futva bejutsz a felsõ helyiségbe a gömb mögé, ami egy ráccsal el van zárva. Állj rá a kapcsolóra, erre kialszanak a fények. Menj a hátsó zárt ajtóhoz és nézd meg, hogy mely lámpák világítanak a rajt lévõ ábrán. Ezeket célzott lövésekkel lõdd meg a szobron, erre kinyílik az ajtó. Ugrálj át az utolsó teraszra és ott is nézd meg, hogy mely lámpák világítanak az ottani padlózaton lévõ ábrán. Ismét menj vissza a teremben lévõ szoborhoz állj rá a kapcsolóra, majd lõdd meg az elõbb látott lámpákat a szobron. Erre kinyílik a vasrács. Mágnesen kötél segítségével húzd ki két oldalt a zárat. Most már leguríthatod a gömböt. Juss fel a kinyílt felsõ rácshoz, menj le, majd nyisd ki az ajtót. Gurítsd át a gömböt az ottani súlykapcsolóra és fuss le a csigalépcsõn.

• 3 weeks later...
Posted

Hellosztok!

Segítsetek, az utolsó pálya elején, amikor egy bányában kell megszerezni a zöld, piros és kék kulcsokat, az utolsót, ami lenn van, nem tudok leereszkedni érte.

Posted

Melyik színû nincs meg a három közül?

Posted

Bocs, hogy nem figyelek a helyesírásomra de megpróbálom, hogy többször ne forduljon elő. A zöld és a piros van meg.

Posted

Látom a próbálkozásodat. Határeset, ezért válaszolok. Majd Balázs eldönti, hogy marad-e vagy ez is a kukában végzi. :bizonytalan:

Nem tudsz leereszkedni a kékért a zöld lelőhelyétől. Juss ki az elkerített részből, majd menj az irányítóhelységbe. Helyezd be a piros biztosítékot és nyomd meg a gombot. Utána tedd be a zöld biztosítékot és nyomd meg a gombot. Juss fel a daruval odafordított ládára és onnan tovább az állványra és be a barlangba.

Posted

Oké. Megpróbálom így.

Posted

Végigvitem a fő játékot most a croft manort csinálom. Meg tudnátok mondani, hogy kell a főteremben fölveni azt a tárgyat, ami a tűzben van?

Posted

Leöntöd egy vödör vízzel a tüzet, de azt majd csak a pálya vége felé tudod. Ugyanis arra tudod beszerezni a hozzávalókat.

Posted

És ami a labirintusba van szobor, hogy lehet leveni a tetejéről azt tárgyat?

vessző szóköz

Posted

Kösz a segítséget, végigcsináltam.

• 2 months later...
Posted

Szia Sebi! Nem tudom legyőzni a T-rexet. Még a pálya elején vagyok. Kérlek segíts! Köszi!

:nem:

Posted

A legegyszerûbben úgy tudod megölni a T-Rexet, hogy a tüskéshenger elé állsz és elkezded lõni lenyomva tartott jobb egér gombbal. Mikor feltelik az alsó piros csík akkor üvölt egyet és elkezd feléd futni. A jobb egér gombot tartsd lenyomva, mikor megjelennek a nyilak akkor egyik iránygomgot (Jobb vagy bal. Nekem a bal volt kézrõl.) nyomd meg és egyszerre utána a SHIFT gombot. A játék belassul és két célzógömb elkezd összeérni, mikor összeér hallasz egy hangeffektet és pirosra vált a célzógömb. Ekkor lõj egyet a bal egér gombbal. Ha mindent jol csináltál akkor a T-Rex nekifut a tüskéshengernek, így nagyobb a sebzés, mintha csak simán lõnéd. Persze simán is meg lehet ölni csak úgy tovább tart.

Jobb ha ezt a belássulást begyakorlod, mert még szükség lesz rá a játékban. :ötlet:

Posted

Köszönöm szépen a segítséget!

Az előző hozzászólásodban kijavítottam, erre megint leírod rövid i-vel?!