Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Visual Basic 2005

Recommended Posts

Posted

Amikor debug-golok akkor nem ad hibát, viszont ha lefordítom akkor a következõ a hiba

Az osztály nincs regisztrálva (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)).

Pedig mikor fölé megyek a kurzorral akkor mindent megmutat róla. Ha rákeresek az Object browser-ben akkor meg is találom.

Help me. Please. :Sír:

Zidan

Posted

Próbáltad már újraírni? Valami kis szemantikai hiba lesz szerintem...

Posted

Igen próbáltam már de sajnos nem semmi. Próbáltam újraindítani a gépet. Sõt másik fordítóba is megpróbáltam lefordítani. Egy professional-ban, de semmi. Néztem az assembly kódját is hogy ott nincs e valami de nem találtam benne semmit. Márt mint hasonlítottam azzal az osztállyal ami regisztráltnak hisz. Semmi.

Jó lenne valami segítség mert most tényleg le vagyok hidalva.

Zidan

Posted

Milyen osztályokat használsz? Windowsos vagy konzolos programról van-e szó?

Posted

Windowsos programról van szó. Már kezdem elveszteni a reményt hogy valaha is meg tudom csinálni.

Zidan

Posted

Visual Studiot használsz, vagy csak Visual Basicet? Ha Studiot, és ismered még valamelyik nyelvet belõle, akkor megpróbálhatnád abban is használni a problémás komponenst. Feltételezem valamelyik komponenssel van gond...

Posted

Studiot használok. Meg fogom próbálni de úgy döntöttem hogy átírom az egészet. Már el is kezdtem. Azért még a tanácsokat várom.

Üdv és kösz elõre is.

Zidan