zidan Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Amikor debug-golok akkor nem ad hibát, viszont ha lefordítom akkor a következõ a hiba Az osztály nincs regisztrálva (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)). Pedig mikor fölé megyek a kurzorral akkor mindent megmutat róla. Ha rákeresek az Object browser-ben akkor meg is találom. Help me. Please. ír: Zidan
Calyd Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Próbáltad már újraírni? Valami kis szemantikai hiba lesz szerintem...
zidan Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Igen próbáltam már de sajnos nem semmi. Próbáltam újraindítani a gépet. Sõt másik fordítóba is megpróbáltam lefordítani. Egy professional-ban, de semmi. Néztem az assembly kódját is hogy ott nincs e valami de nem találtam benne semmit. Márt mint hasonlítottam azzal az osztállyal ami regisztráltnak hisz. Semmi. Jó lenne valami segítség mert most tényleg le vagyok hidalva. Zidan
Calyd Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Milyen osztályokat használsz? Windowsos vagy konzolos programról van-e szó?
zidan Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Windowsos programról van szó. Már kezdem elveszteni a reményt hogy valaha is meg tudom csinálni. Zidan
Calyd Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Visual Studiot használsz, vagy csak Visual Basicet? Ha Studiot, és ismered még valamelyik nyelvet belõle, akkor megpróbálhatnád abban is használni a problémás komponenst. Feltételezem valamelyik komponenssel van gond...
zidan Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Studiot használok. Meg fogom próbálni de úgy döntöttem hogy átírom az egészet. Már el is kezdtem. Azért még a tanácsokat várom. Üdv és kösz elõre is. Zidan
Recommended Posts