Tibi Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Hello! A kérdésem a következő: A Camtasia programmal csináltam király videókat, és azt szeretném, hogy egy általam választott logó jelenjen meg a jobb sarokba. Úgy mint a tévé csatornák logója. Na, ezt milyen programmal tudom megcsinálni? (Lehet fizetős is.) Segítsetek légy szíves!
Omega32 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Nem ártana tudni milyen formátumba mentetted el a videót . Ha avi, akkor a VirtualDub, ha jól emlékszem meg tudja csinálni (Video->Filters->logo résznél nézd meg, ingyenes program, telepíteni sem kell).
Adani Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 A Virtualdubhoz van ilyen plugin, én is használtam, volt logoeltüntetõ meg logorátevõ is.
Tibi Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Köszi a segítséget! Tudnátok egy linket adni a plugin-hez mert nem találom???
Omega32 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Nekem a programmal együtt lejön, azaz belső (internal) plugin a logo hozzáadó. Ott található, amit írtam (Video->Filters->logo). A programot meg az általam adott linkről letöltheted.
Tibi Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 AZ Adobe Premier Elements 3.0-ban nem lehetne megoldani ezt a logó beégetést??? Mert a virutaldub mindig codecre panaszkodik, meg csak avit fogad el.
Adani Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Próbáld ki a VirtualDubMod-ot, az megeszi az MPEG2-t is.
Lalolib Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 A Premiert nem nagyon ismerem, de biztos, hogy nem csak egy videósávot enged használni. Ha pedig van lehetõség több videósáv használatára, akkor egy logó "beégetése" elég egyszerû feladat. Én VideoStudiót használok - max. 6 videósávot engedélyez - és még átláthatóvá is tehetem a logót.
Recommended Posts