mikusz Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Szeretnék egy a Finereaderhez hasonló, de ingyenes programot, amelyikkel 1-2 cikkemet be tudnám szkennelni a gépembe. Tud valaki ilyet? Mikusz
Pocak Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Microsoft Office-t használsz? 2003-tól Van benne egy ilyen nevû progi Microsoft Office Document Scanning. Kisebb tudású, mint a Finereader, de szövegfelismerésre teljesen megfelel. Ha képet is akarsz felismertetni, akkor valószínûleg fizetõs verziót kell választanod. A Szkenneredhez nem kaptál szövegfelismerõ programot? Általában szoktak adni, hozzá.
Pocak Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Mikusz A privátba küldött üzenetekrõl a fórumszabályzat 7-es pontját ajánlom a figyelmedbe. Azonkívûl megírtam, tudomásom szerint nincs olyan ingyenes program, amit keresel. Ha teljes oldalt akarsz felismertetni képekkel együtt, akkor csak fizetõs programok vannak. Ha a munkádhoz kell, akkor szerintem ne sajnáld érte kiadni 15-30 ezer hu ft. Szeretnék segíteni, de ennyit tudok most mondani. A két legnívósabb fizetõs program, amit említettél az ABBYY FineReader 7.0 Professional Edition és a Recognita Omni Page. Még egy tipp. Próbáld meg a Google keresõjét, ha ott se találsz nincs mit tenni.
szabfer Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 csak úgy megjegyezném, hogy az abbyy-ból már van 9-es is (nem tudom, hogy magyar-e, de a 8-as az biztos)
Pocak Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Akár 7-es, akár 8-as, akár 9-es, ha használni akarod, fizetni kell érte. Főleg üzleti vállalkozásra. Egyébként, ha bevált egy program, már amire kell, akkor nem biztos, hogy folyton frissíteni kell, vagy a legújabbat azonnal meg kell vásárolni.
Recommended Posts