clow 0 Share Posted August 6, 2007 Sziasztok Egy olyan gondom lenne: 2 hete vettem egy Microsoft VX-3000-es webcam-ot. Telepítettem a drivert, bedugtam a camot , nem is volt semmi gond. 4 napja jelezték nekem , hogy búg a hang a másik oldalon. Gondoltam nem nálam van a hiba. Csináltam próbafelvételt és nálam is búgott, de csak amikor visszahalgattam. Sõt 1 óra múlva már a háttérben is hallható a búgás. Az elmúlt 2 hétben a gépemhez nem nyúltam, csak a kamerát telepítettem, semmi mást. Van egy ismerõsöm ugyan ilyen cam-ja van és nála is jelentkezett a probléma. Kipróbáltam egy P3-son azon nincs semmi, tökéletesen tiszta a hang. A vezérlõpult/ hangbeállításoknál alapan 1/3-ig zöld a mikrofon sávlya úgy hogy teljes csend van. Ha valaki tud légyszives segítsen. Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted August 6, 2007 Nincs rendes testelése a jack csatlakozásnál. Próbáld megmozgatni, vagy valahogyan a mikrofoncsatlakozót a hangkártyán egy kis csavarhúzóval "feszesebbre" állítani. Áramtalanítva! Ha csak USB-s akkor az is lehet laza, de az nem szokott ilyet okozni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clow 0 Author Share Posted August 8, 2007 Kösszi, de ez már megvolt. Viszont tegnap óta ugyanúgy fenn van akadva de most meg nem búg. Anyit észrevettem ha a webcamot csak mikrofonnak használom akkor fel sem akad a hang. Érdekes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts