clow Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Sziasztok Egy olyan gondom lenne: 2 hete vettem egy Microsoft VX-3000-es webcam-ot. Telepítettem a drivert, bedugtam a camot , nem is volt semmi gond. 4 napja jelezték nekem , hogy búg a hang a másik oldalon. Gondoltam nem nálam van a hiba. Csináltam próbafelvételt és nálam is búgott, de csak amikor visszahalgattam. Sõt 1 óra múlva már a háttérben is hallható a búgás. Az elmúlt 2 hétben a gépemhez nem nyúltam, csak a kamerát telepítettem, semmi mást. Van egy ismerõsöm ugyan ilyen cam-ja van és nála is jelentkezett a probléma. Kipróbáltam egy P3-son azon nincs semmi, tökéletesen tiszta a hang. A vezérlõpult/ hangbeállításoknál alapan 1/3-ig zöld a mikrofon sávlya úgy hogy teljes csend van. Ha valaki tud légyszives segítsen. Köszi
nagyjani Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Nincs rendes testelése a jack csatlakozásnál. Próbáld megmozgatni, vagy valahogyan a mikrofoncsatlakozót a hangkártyán egy kis csavarhúzóval "feszesebbre" állítani. Áramtalanítva! Ha csak USB-s akkor az is lehet laza, de az nem szokott ilyet okozni.
clow Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Kösszi, de ez már megvolt. Viszont tegnap óta ugyanúgy fenn van akadva de most meg nem búg. Anyit észrevettem ha a webcamot csak mikrofonnak használom akkor fel sem akad a hang. Érdekes
Recommended Posts