Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Szállásfoglalás weben


korcos

Recommended Posts

korcos

A vendégváro.hu oldalon található egy táblázat http://www.vendegvaro.hu/ amely a közvetlen szálláshelyfoglalást teszi lehetővé. Pont egy ilyet szeretnék én a honlapomra de az én tudásomat ez messze felülmúlja. Ha valaki tudna segiteni ebbe, nagyon hálás lennék.

 

Honlapom címe: http://martonyi.extra.hu

 

Köszi.

Link to comment
Share on other sites

h.arpad

Van egy kis gond. Meg kell hozzá tanulnod a PHP-t és a MySQL-t (bár az utóbbi mondjuk kiváltható mással.) Azután készséggel segítünk, —ha valahol elakadnál, kérdéseddel fordulj a PHP-s topicokhoz.

 

Ha pedig sűrgősen kellene, fordulj olyasvalakihez, aki mindezt megcsinálja, és egy ízléses oldalt állít össze [persze nem ingyen, de viszonyalag olcsón (ha csak sima foglalás kell, nincs is sok programozási munka vele, viszont az egész oldalba bele kell nyúlni.) ]

 

Meg ne haragudj, nem az oldalt vagy a tudásodat ócsárolom —messze álljon tőlem, de a vendéglátóiparban kicsivel többre van szükség egy sima, gyakorló/személyes weboldalnál. (pl. http:(_NOLINK_)becsali.uw.hu/ —a link, ami a te oldaladon is van —, na ennek az oldalnak már nagyjából "vendégváró" kinézete is van, bár nekem ez sem tetszik igazán.) ;) Az is jó lenne, ha az ingyenes tárhelyet elfelejtenéd, korlátai vannak (konkrétan a PHP/MySQL tekintetében is.) Nem kerül sokba egy fizetős tárhely, megtérül. De tudok teljesen ingyenes, reklámmentes tárhelyet, ha regisztálsz domain-nevet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...