komi Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Hali Mindenkinek! Vásároltam egy Sony merevlemezes kamerát és USB-én összedugtam és az XP azonnal felismerte, ezzel nem is lenne gond, de a hozzá adott telepítõt akarom indítani mert azon van egy progi amivel lehet filmet szerkeszteni és a telepítés elindul de amikor csatlakoztatni akarom a kamerát azt írja hogy nincs csatlakoztatva. Sajátgépben viszont a kamera könyvtárait látom. Mi lehet a gond? Köszi aki tud segíteni!
kori Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Elöször csak a szoftvert telepítsd és csak utánna dugd rá a kamerát.
komi Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Hali! kösz Kori! De az a gond, hogy nem engedi tovább futtani a progit ez a hibaüzenet jelenik meg. " Cannot confirm connection with a camera. Please make sure that the connected camera is the one that came vith is installer CD and connect camera again. Note: Refer to the camera's instruction manual from informacion abaut connecting the camera to the computer" És ekkor rádugom a camot, és az XP pedig mint új hardvert azonnak betölti és és új meghajtóként már megjelenik. Mit javasolsz ebben az esetben? Köszi a segítséget!
moczy Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Szia! 1. Ellenõrizd, hogy USB 2-es portra dugod-e a kamerát! 2. A kamera menüjében nem kell beállítani semmit? A kézikönyv mit ír? 3. A kamera lejátszási módba van kapcsolva amikor rádugod?
KeLa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 A baj az, hogy a windows saját driverei már hozzárendelődtek a csatornához. Indítsd újra a gépet és utána próbáld meg a telepítést, majd másik csatlakozóba dugd a kamerát amikor kell. Végszükség esetén, az eszközkezelőbe távolítsd el az usb cuccokat, csinálj újraindítást és úgy telepíts. Igaz így a korábbi eszközöket is újra kell éleszteni, ha használtál valamit az usb porton.
komi Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Szeva KeLa! Köszi a tippet, az eszközkezelõbõl való USB cuccokat eltávolítottam és lám innentõl kezdve a progit feltelepítette és fut a progi. Köszi a tippet! Szeva!
Recommended Posts