centrum Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Üdv! Jelenleg az oldalamon FLV formátumban vannak fenn videók, s FLASH lejátszóval lehet őket lejátszani. Ilyenkor persze az Ideiglenes Fájlok közé letöltődik... Több oldalon láttam, hogy lejátszáskor csak egy playlist-féleség töltődik le, tehát az eredeti fájl URL-jét szinte lehetetlen megszerezni. (Legalábbis én nem tudtam.) Pl. az MTV videótára is ilyen. A link egy *.wmv fájlt jelöl, de megnyitásakor nem a tényleges wmv fájl nyílik meg. Kérdésem, hogy lehet ilyet csinálni, milyen formátumban, esetleg szoftverrel/script-tel? A válaszokat előre is köszönöm!
Halasi Miklós Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 A WMV és az FLV két külön dolog. Az FLV-t is tudod maszkolni, de azt is ki lehet játszani, ahogy a WMV-t is. Ez utóbbihoz Microsoftos Server kell Windows Media szolgáltatással.
centrum Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Aha... Szóval akkor csak saját szerveren működik. Köszi!
giovin Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Szép napot! Én Real Media videókat szeretnék felrakni honlapomra úgy, hogy ne lehessen letölteni (legalábbis kezdõknek), csak megnézni. Hogyan csináljam? Köszönöm a segítséget!
Recommended Posts