wenton Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Segítséget szeretnék kérni: 1 hete vásároltam a FotoMarketben egy Tibo 1700 PNA-t, amelyhez egy 2 GB-os SD kártyán voltak az iGo téképek, ami nem volt a kártyán, egy mellékelt lemezen volt. Az SD kártyáról készítettem egy eredeti másolatot, majd a lemezrõl fel akartam másolni Macedonia térképét (mivel Görögo-ba utaznánk), azt azonban a PNA nem nyitotta meg, mert a "térkép zárolva van". Próbáltam más országokat is felmásolni, de ugyanaz a helyzet. Végül letöröltem az SD kártyát, és rámásoltam a teljes eredeti szoftvert, viszont most már meg sem nyitja a navigációt "HardwareIDerror" hibaüzenettel. Végem van, vagy van remény? Tudom, hogy a gyártók védik a szoftvereket, és sokan "értenek" azok kijátszásához. Én egy ehhez nem értõ nyugdíjas vagyok, és a jogtiszta szoftver ellenére bajba kerültem. Kérem, aki tud, segítsen!
Fec Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Írtam üzenetet. Remélem, hogy a megoldás is jó lesz.....
wenton Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Köszönöm a segítséget, jelenleg éppen az eladóval próbálom rendezni a problémát, úgy néz ki, pozitívan állnak hozzá. De ha ez nem vezet eredményre, akkor élni szeretnék a felajánlott segítségével! Ez akkor is lehetséges, ha a készüléket nem lehet összekötni számítógéppel? Mert ez úgy van "megcsinálva", hogy csak kártya olvasón keresztül lehet és értelemszerûen csak a kártyát buzerálni, mert nincs semmilyen csatlakozója... A készülék egyébként még a régi Windows CE 4.2 op. rendszerrel mûködik, viszont állítólag az iGo-n kívül más térkép szoftverrel nem indul el.
Fec Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Remélem nem az eladó mondta, hogy nem lehet csatlakoztatni az asztali géppel.... Mini-USB helyére lehet az adatkábelt illeszteni. Gondolom, hogy a csomagban nem volt benne:-( Várjuk meg, hogy mire jut az eladó. üdv.
Ipadnak Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ebben tényleg nincs mini usb port. Nem mondott hülyeséget az eladó. Nekem is ez van, SD-kártyával lehet térképet frissíteni mivel arról futtatja.
Recommended Posts