Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Segítséget szeretnék kérni: 1 hete vásároltam a FotoMarketben egy Tibo 1700 PNA-t, amelyhez egy 2 GB-os SD kártyán voltak az iGo téképek, ami nem volt a kártyán, egy mellékelt lemezen volt. Az SD kártyáról készítettem egy eredeti másolatot, majd a lemezrõl fel akartam másolni Macedonia térképét (mivel Görögo-ba utaznánk), azt azonban a PNA nem nyitotta meg, mert a "térkép zárolva van". Próbáltam más országokat is felmásolni, de ugyanaz a helyzet. Végül letöröltem az SD kártyát, és rámásoltam a teljes eredeti szoftvert, viszont most már meg sem nyitja a navigációt "HardwareIDerror" hibaüzenettel. Végem van, vagy van remény? Tudom, hogy a gyártók védik a szoftvereket, és sokan "értenek" azok kijátszásához. Én egy ehhez nem értõ nyugdíjas vagyok, és a jogtiszta szoftver ellenére bajba kerültem. Kérem, aki tud, segítsen!

Posted

Írtam üzenetet.

Remélem, hogy a megoldás is jó lesz.....

Posted

Köszönöm a segítséget, jelenleg éppen az eladóval próbálom rendezni a problémát, úgy néz ki, pozitívan állnak hozzá. De ha ez nem vezet eredményre, akkor élni szeretnék a felajánlott segítségével! Ez akkor is lehetséges, ha a készüléket nem lehet összekötni számítógéppel? Mert ez úgy van "megcsinálva", hogy csak kártya olvasón keresztül lehet és értelemszerûen csak a kártyát buzerálni, mert nincs semmilyen csatlakozója... A készülék egyébként még a régi Windows CE 4.2 op. rendszerrel mûködik, viszont állítólag az iGo-n kívül más térkép szoftverrel nem indul el.

Posted

Remélem nem az eladó mondta, hogy nem lehet csatlakoztatni az asztali géppel....

Mini-USB helyére lehet az adatkábelt illeszteni.

Gondolom, hogy a csomagban nem volt benne:-(

Várjuk meg, hogy mire jut az eladó.

üdv.

• 1 year later...
Posted

Ebben tényleg nincs mini usb port. Nem mondott hülyeséget az eladó. Nekem is ez van, SD-kártyával lehet térképet frissíteni mivel arról futtatja.