Master_of_Puppets Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy ha beteszek egy Flash Button-t, akkor annak a háttere illeszkedjen, az oldal hátteréhez? KÉP
h.arpad Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Kérdés, hogy ennek a Flash gombnak a háttere milyen... Ugyanis ha ezt így készítették el Flash-ben fehér háttérrel, hát nem tudod HTML-ben másként beágyazni. Másrészt ajánlom neked Flash beágyazására az SWFObject-et (keress rá a neten), ahogy pl. ezen az oldalon van. Azzal háttérszínt is megadhatsz gond nélkül, és valid lesz a beágyazás is. De van más megoldás is ugyanezzel a gombbal, ha nem ragaszkodsz a Flash-hez. (Pl. áttetsző GIF.)
Master_of_Puppets Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Nem bántottam a háttérszínt... Ez a fehér az alapértelmezett háttér.
h.arpad Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Értem én. De a Flash gomb háttere eleve fehér, vagy pedig a beillesztás után lett ilyen?
system54 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Alpha-val esetleg menne??? Vagy előre hozni??? Hiába gondolkozok hogy lett ilyen ha berakok egy gombot és ilyet mutasson képtelenség ilyet csinálni! Ha csak nem ez a button eredetileg egy képen volt egy gomb, és te beraktad paint-be és csak kiemelted ezt a kép részletet és így néz ki! Akkor sajnos sorry ez van! Vagy nem?
Master_of_Puppets Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Értem én. De a Flash gomb háttere eleve fehér, vagy pedig a beillesztás után lett ilyen? A beillesztés után... És az a gond, hogy a háttérbeállítások sem engednek túl nagy szabadságot
h.arpad Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 SWFObjecttel vagy UFO-val próbáld meg beágyazni (keress rá, ezek Flash beágyzási megoldások, JavaScript-ben.) Azt hiszem, ott megszabhatod, hogy milyen hátteret szeretnél. Vagy pedig tedd egy div-be (a JavaScript-es megoldások esetén egyébként sem tehetsz másként), és adj meg neki háttérszínt. Utólag És valóban: http://blog.deconcept.com/swfobject/ background-color - This is the hex value of the background color of your Flash movie.
Master_of_Puppets Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Kösz a fáradozást és a linket is!
Recommended Posts