Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Flash gomb háttere

Master_of_Puppets

Recommended Posts

Master_of_Puppets
Posted

Azt hogyan tudom megcsinálni, hogy ha beteszek egy Flash Button-t, akkor annak a háttere illeszkedjen, az oldal hátteréhez?

KÉP

Posted

Kérdés, hogy ennek a Flash gombnak a háttere milyen... Ugyanis ha ezt így készítették el Flash-ben fehér háttérrel, hát nem tudod HTML-ben másként beágyazni.

Másrészt ajánlom neked Flash beágyazására az SWFObject-et (keress rá a neten), ahogy pl. ezen az oldalon van. Azzal háttérszínt is megadhatsz gond nélkül, és valid lesz a beágyazás is.

De van más megoldás is ugyanezzel a gombbal, ha nem ragaszkodsz a Flash-hez. (Pl. áttetsző GIF.)

Master_of_Puppets
Posted

Nem bántottam a háttérszínt... Ez a fehér az alapértelmezett háttér.

Posted

Értem én. De a Flash gomb háttere eleve fehér, vagy pedig a beillesztás után lett ilyen?

Posted

Alpha-val esetleg menne??? Vagy előre hozni??? Hiába gondolkozok hogy lett ilyen ha berakok egy gombot és ilyet mutasson képtelenség ilyet csinálni! Ha csak nem ez a button eredetileg egy képen volt egy gomb, és te beraktad paint-be és csak kiemelted ezt a kép részletet és így néz ki! :D Akkor sajnos sorry ez van! Vagy nem? :S

• 3 weeks later...
Master_of_Puppets
Posted
Értem én. De a Flash gomb háttere eleve fehér, vagy pedig a beillesztás után lett ilyen?

A beillesztés után... És az a gond, hogy a háttérbeállítások sem engednek túl nagy szabadságot :(

Posted

SWFObjecttel vagy UFO-val próbáld meg beágyazni (keress rá, ezek Flash beágyzási megoldások, JavaScript-ben.) Azt hiszem, ott megszabhatod, hogy milyen hátteret szeretnél. Vagy pedig tedd egy div-be (a JavaScript-es megoldások esetén egyébként sem tehetsz másként), és adj meg neki háttérszínt.

Utólag

És valóban: :)http://blog.deconcept.com/swfobject/

background-color - This is the hex value of the background color of your Flash movie.

Master_of_Puppets
Posted

Kösz a fáradozást és a linket is! :):kocc: