nandoo Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ide küldjétek a kérdéseket, leírásokat, segítségkéréseket!
nandoo Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 És pont nekem van gondom... Az a bibi, hogy szét van "csúszva" a Tiberian sun-ban a kép. Vízszintesen van 4 sor, és az első van jó helyen, a többi meg ugyanaz, csak balra van tolva a kép. Ez a 640X400-as felbontás. A 640X480-nál pedig egy kicsit villog, de a játék az olyan, mintha ráfostak volna a monitorra. A 800X600-as meg lefagy. DirectX probléma talán, vagy a monitorom a baja, ami nem bírja az 1024X768-ast? Írásjelek után szóköz!
paba Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Helló ! Lenne egy kis gondom ! A tiberian sun-nal próbálkozunk játszani lan-ban, de sajna a játék közben rendszertelenül valamelyik gép mindig kilép, van hogy 10 perc után, de van hogy 2 óra után. Kiírja, hogy a rendszer belső hibát észlel és nézzem meg a hivatalos weboldalon a technikai támogatásokat. Elég bosszantó, remélem tud valaki segíteni, mert amúgy nagyon jó a játék !!!
nandoo Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Szerintem töltsd le az Update-et hozzá! Letöltés Ha nem megy, akkor nem tudom.
paba Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Igen, azzal kezdtük a dolgot, mert eleve csak azzal tudtuk megoldani a hálózatot is.
nandoo Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 :-( Akkor nem tudom... Lehet hogy vírus?
paba Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Hááát, nem tudom, nem hiszem, mert amúgy minden más jó, mármint a gépen, ráadásul az egyik gép tök új de persze ettől függetlenül lehet. Bosszantó. Főleg ez a tehetetlenség... Grrrr...
Recommended Posts