fec555 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Feltettem ma a Toca race driver 2-t, jó ideje nem volt fent, de gondoltam játszok egyet, meg ugye Vista alatt hogyan futhat. Ekkor a drága jó starforce nem tud feltepelülni... Ezt még valahogy meg is oldottam, de jött a következő arconcsapás. A következő hibaüzenetet kaptam.: Megpróbáltam a kompatibilitást is átállítani, de semmi. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne tenni hogy menjen?
Garono Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Csinálj egy virtuális XP-t. Bár el kell gondolkozni azon, hogy egy játékért kell-e. Más megoldás valami emulátor lehet, de ezekben nem vagyok jártas.
nagyjani Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Az új Starforce-t kell telepíteni, nem ami a lemezen van a játék mellett, az gond nélkül megy Vista alatt.
Gabee73 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Üdv Emberek! Lenne egy kis problémám. A Fiam nyúzott hogy vegyem meg neki a Race Driver 2-őt, feltelepítem, és kidob egy hibaüzit... "Egy kis hiba történt" " RD2.exe A védett modul megváltozott Valószínűleg megsérült, vagy megfertőzte egy vírus." Mi lehet ez? A Vírusirtót lefuttattam, nincs vírusom, hiába csinálok reinstallt, akkor sem jó... Segítsetek kérlek! Nem azért mert pénzt kellett kiadni érte, hanem azért, mert a fiam kész van tőle teljesen. Köszönöm előre is! Üdv : Gabee
Hapho Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Sziasztok! Én is felraktam a Race Driver 2-öt és a lemezen levõ StarForce nem akar felmenni a Vistara. A StarForce oldalán van 1 frissítés, de hogy frissítsek 1 olyan programot amit nem lehet feltenni a gépre? Ezt valahogy nem vágom. Ha valaki tud akkor segítsen. Köszönöm!
Recommended Posts