Jump to content
GSForum - Segélyvonal

ToCa Race Driver 2 Starforce

Recommended Posts

Posted

Feltettem ma a Toca race driver 2-t, jó ideje nem volt fent, de gondoltam játszok egyet, meg ugye Vista alatt hogyan futhat. Ekkor a drága jó starforce nem tud feltepelülni... Ezt még valahogy meg is oldottam, de jött a következő arconcsapás. A következő hibaüzenetet kaptam.:

IPB kép

Megpróbáltam a kompatibilitást is átállítani, de semmi. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne tenni hogy menjen?

Posted

Csinálj egy virtuális XP-t. Bár el kell gondolkozni azon, hogy egy játékért kell-e.

Más megoldás valami emulátor lehet, de ezekben nem vagyok jártas.

Posted

Az új Starforce-t kell telepíteni, nem ami a lemezen van a játék mellett, az gond nélkül megy Vista alatt.

Posted

Üdv Emberek!

Lenne egy kis problémám.

A Fiam nyúzott hogy vegyem meg neki a Race Driver 2-őt, feltelepítem, és kidob egy hibaüzit...

"Egy kis hiba történt"

" RD2.exe A védett modul megváltozott Valószínűleg megsérült, vagy megfertőzte egy vírus."

Mi lehet ez? A Vírusirtót lefuttattam, nincs vírusom, hiába csinálok reinstallt, akkor sem jó... Segítsetek kérlek! Nem azért mert pénzt kellett kiadni érte, hanem azért, mert a fiam kész van tőle teljesen. :)

Köszönöm előre is!

Üdv : Gabee

• 11 months later...
Posted

Sziasztok!

Én is felraktam a Race Driver 2-öt és a lemezen levõ StarForce nem akar felmenni a Vistara. A StarForce oldalán van 1 frissítés, de hogy frissítsek 1 olyan programot amit nem lehet feltenni a gépre? Ezt valahogy nem vágom. :( Ha valaki tud akkor segítsen. Köszönöm!