Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Játékmánia

Recommended Posts

Frikker Dániel
Posted

Én pl. fanatikusan rajongok a Call of Duty 2-ért, pedig a régi gépemen alig futott, még is több éve játszok vele! :démonikacaj:8)

Posted
Én is pont így vagyok a COD2-vel! Sõt, nekem a játékban elhangzó zenék is nagyon tetszettek, ezeket ki is szedtem a játékból. Hogy hogyan? Total Commanderrel bementem a játék mappájába, a main mappába, megnyitogattam azokat az iwd-s fájlokat, és láss csodát, az egyik ilyen tömörített mappa rejtekén rábukkantam a zenékre. De egyébként itt vannak elhelyezve a hangok is, amiket hallhatunk (pl. lövések, németek szövegei, robbanások hangjai, stb.). Nekem a COD2-nek nagyon tetszik a grafikája, a fizikája, a játékmotorja, a pályái, és ami miatt különösen belopta magát a szívembe, hogy soha semmi problémám nem volt vele! Soha le nem fagyott, ki nem lépett, semmi nem volt vele, még csak meg se lassult. Ennek a játéknak a hangulata tényleg olyan, mintha ott lennénk a II. világháborúban. Köszönet ezért az Activisionnak, a legjobb játék, ami valaha a gépemen volt! :)
Frikker Dániel
Posted

Én még szeretem az Age of Empires sorozatot, de azért annyira nem, mint a CoD2-t. 8) Most éppen a 3. részét tolom, de még csak 5. szintû a városom, azaz Szentpétervár. ;) Elég jó játék! Ajánlom sok minedenkinek.

Frikker Dániel
Posted
:démonikacaj: Mostantól fanatikusan rajongok a Quake 4-hez :démonikacaj:
  • 4 weeks later...
Frikker Dániel
Posted

:huh: Na Mindegy... :démonikacaj: Én beizzitottam az UT 2004-emet. Multiban eszméletlen jó játék! Nagyon pörgõs! :ötlet:

Posted

Én még kedvelem a Max Payne 2-t is, ha már lövöldözõs játékoknál tartunk, szerintem remek! Az a kis fehér pont pedig, amivel célozni kell, egyszerûen verhetetlen! Mindig pontosan tudok vele célozni és lõni, nem megy kárba a lõszer. ;)

• 4 months later...
Posted

Fapuma

Aha, na mindjárt megnézem én is a Dirt-öt. Utoljára a TDU-t tartottam említésre méltó autóversenynek, de a fizikája annak sem tetszett. Az NFS szerintem egyre rosszabb. Egyébként is kizárólag a belsõ nézeteseket szeretem, elvégre az autót onnan kell vezetni, nem pedig a csomagtartó fölül. :lol:

Posted

Új kedvencem: Life fo Speed. Tanács: beállítható billentyűzetre is az irányítás (úgy tudom), de akkor senki ne menjen arra a pályára, ahol én vagyok. :D

Ha valaki nem ismerné: Ez egy élethű autószimulátor (a Need for Speed sehol sincs ehhez képest realitásban). A lényeg: állítsd be az autód a legjobban, és légy a leggyorsabb. Pont az egyszerűsége bonyolítja a helyzetet, ugyanis a beállításnál a kerékdöntéstől a diffiműig mindent állíthatsz, még a füle botját is. :D A másik pedig az irányítás: egérrel irányítva egy kicsit több gáz vagy fék kanyarban, aztán pörögsz, mint a ringlispil. Bár először nehéznek tűnik, idővel bele lehet jönni. Jelenleg az S2 alpha Y van kint, ami innen letölthető (magyar nyelvű, kormánnyal a legjobb menni, szóval akinek spéci cucca van, annak nagyon ajánlom): Link

Megjegyzés: Ez demo verzió, de csak a kinézetet nem tudod teljesen magad alakítani (beépített skinek vannak), illetve, ha neten nyomulsz, akkor a demo szekciót kell választani.

• 2 weeks later...
Digital Silence
Posted

Szuper játék ez az LFS! :)

Csak sajnos sok olyan szerver van, amin baromkodnak, szembemennek! :dühös:

Posted

LFS 4ever! :D Szerintem is tök jó ha belejössz. Szerintem ennél jobb egérrel irányítható autós játék nem volt és egy ideig nem is lesz. ;)

Posted (edited)

Játszhatnánk együtt! ;)

@Digital Silence: PÜ-ben küldök, csak mostanában nem találja meg a szervereket a program a gépemen, de talán valahol megvannak.

@Garono: Igen, én iyen bonyolult módon gondolkodom... :igen:

Edited by zsoltchelsea
Posted

PÜ-ben nem tudod elküldeni? Biztos túl egyszerû lenne...

Frikker Dániel
Posted

Travian rulez! :)

Posted

Day of Defeat Source és Battlefield 2 forever, de mással is szoktam, de főleg ezekkel.

• 3 months later...
  • 1 year later...
Posted

Jaja :D CoD2 az egyik legnagyobb király még a mai napig is. CoD4 is jó, de az modern fegyveres, szerintem sokan jobban szeretik a világháborús környezetet.

Nem tudjátok, megvan még a "Hungarian Sniler Elite" szerver?