Frikker Dániel Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Én pl. fanatikusan rajongok a Call of Duty 2-ért, pedig a régi gépemen alig futott, még is több éve játszok vele!
Fujitsu Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Én is pont így vagyok a COD2-vel! Sõt, nekem a játékban elhangzó zenék is nagyon tetszettek, ezeket ki is szedtem a játékból. Hogy hogyan? Total Commanderrel bementem a játék mappájába, a main mappába, megnyitogattam azokat az iwd-s fájlokat, és láss csodát, az egyik ilyen tömörített mappa rejtekén rábukkantam a zenékre. De egyébként itt vannak elhelyezve a hangok is, amiket hallhatunk (pl. lövések, németek szövegei, robbanások hangjai, stb.). Nekem a COD2-nek nagyon tetszik a grafikája, a fizikája, a játékmotorja, a pályái, és ami miatt különösen belopta magát a szívembe, hogy soha semmi problémám nem volt vele! Soha le nem fagyott, ki nem lépett, semmi nem volt vele, még csak meg se lassult. Ennek a játéknak a hangulata tényleg olyan, mintha ott lennénk a II. világháborúban. Köszönet ezért az Activisionnak, a legjobb játék, ami valaha a gépemen volt!
Frikker Dániel Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Én még szeretem az Age of Empires sorozatot, de azért annyira nem, mint a CoD2-t. Most éppen a 3. részét tolom, de még csak 5. szintû a városom, azaz Szentpétervár. Elég jó játék! Ajánlom sok minedenkinek.
Frikker Dániel Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Mostantól fanatikusan rajongok a Quake 4-hez
Frikker Dániel Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 Na Mindegy... Én beizzitottam az UT 2004-emet. Multiban eszméletlen jó játék! Nagyon pörgõs!
Fujitsu Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Én még kedvelem a Max Payne 2-t is, ha már lövöldözõs játékoknál tartunk, szerintem remek! Az a kis fehér pont pedig, amivel célozni kell, egyszerûen verhetetlen! Mindig pontosan tudok vele célozni és lõni, nem megy kárba a lõszer.
Alex99 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Fapuma Aha, na mindjárt megnézem én is a Dirt-öt. Utoljára a TDU-t tartottam említésre méltó autóversenynek, de a fizikája annak sem tetszett. Az NFS szerintem egyre rosszabb. Egyébként is kizárólag a belsõ nézeteseket szeretem, elvégre az autót onnan kell vezetni, nem pedig a csomagtartó fölül.
zsoltchelsea Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Új kedvencem: Life fo Speed. Tanács: beállítható billentyűzetre is az irányítás (úgy tudom), de akkor senki ne menjen arra a pályára, ahol én vagyok. Ha valaki nem ismerné: Ez egy élethű autószimulátor (a Need for Speed sehol sincs ehhez képest realitásban). A lényeg: állítsd be az autód a legjobban, és légy a leggyorsabb. Pont az egyszerűsége bonyolítja a helyzetet, ugyanis a beállításnál a kerékdöntéstől a diffiműig mindent állíthatsz, még a füle botját is. A másik pedig az irányítás: egérrel irányítva egy kicsit több gáz vagy fék kanyarban, aztán pörögsz, mint a ringlispil. Bár először nehéznek tűnik, idővel bele lehet jönni. Jelenleg az S2 alpha Y van kint, ami innen letölthető (magyar nyelvű, kormánnyal a legjobb menni, szóval akinek spéci cucca van, annak nagyon ajánlom): Link Megjegyzés: Ez demo verzió, de csak a kinézetet nem tudod teljesen magad alakítani (beépített skinek vannak), illetve, ha neten nyomulsz, akkor a demo szekciót kell választani.
Digital Silence Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Szuper játék ez az LFS! Csak sajnos sok olyan szerver van, amin baromkodnak, szembemennek!
greenstone Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 LFS 4ever! Szerintem is tök jó ha belejössz. Szerintem ennél jobb egérrel irányítható autós játék nem volt és egy ideig nem is lesz.
zsoltchelsea Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 (edited) Játszhatnánk együtt! @Digital Silence: PÜ-ben küldök, csak mostanában nem találja meg a szervereket a program a gépemen, de talán valahol megvannak. @Garono: Igen, én iyen bonyolult módon gondolkodom... Edited February 3, 2008 by zsoltchelsea
Garono Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 PÜ-ben nem tudod elküldeni? Biztos túl egyszerû lenne...
jagdtigger Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Day of Defeat Source és Battlefield 2 forever, de mással is szoktam, de főleg ezekkel.
gabriel081 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jaja CoD2 az egyik legnagyobb király még a mai napig is. CoD4 is jó, de az modern fegyveres, szerintem sokan jobban szeretik a világháborús környezetet. Nem tudjátok, megvan még a "Hungarian Sniler Elite" szerver?
Recommended Posts