Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Sacked - Your Last Day

Recommended Posts

Posted

Ismeritek ezt a játékot?

Olyasmi mint a Pokoli szomszédok 1-2, a lényeg itt mások szívatása. Kirúgtak a munkahelyedrõl és ma van az utolsó napod, a lényeg, hogy annyi borsot törjél a kollégáid orra alá, amenynit csak bírsz. Gép C meghajtójának letörlése, a kolléga WC-be bezárásán át a mikróba rakotttojásig rengeteg lehetõség van, Jó kis unalomûzõ játák, és gyengébb gépeken is elfut.

Digital Silence
Posted

Belinkelhetted volna honnan lehet elérni! ;)

Posted

Nem szabad, egyébként megtenném. Egyébként ha jól tudom kiadták magyarul is Ki vagy rúgva címmel, és az EVM-nél is meg lehet venni. Magyaritást egyébként Gmikitõl lehet letölteni hozzá.

Digital Silence
Posted

Bocsi, ezt nem tudtam, azt hittem valami free játék!

Posted

Hú, hogy mennyire imádtam a Pokoli szomszédokat! :D

Teszek ezzel egy próbát. :)

Posted

Nem fogod megbánni, én végigtoltam már, néha felhúztam magam kicsit rajta, de azért jól elszórakoztam vele. Arra azért vigyázzatok, hogy sok kollégának hátul is van szeme, mert hiába ügyeskedtem a látóterén kívül, sokszor így is kiszúrtak.

A Pokoli szomszádok mind a két részét szintén végigjátszottam, egyszerû mégis élvezetes játék, ahogyan ez is.

• 1 month later...
Posted

Jó játék! :D

Csak egy kicsit bug-os. :(

Már mentem át a falon, beszorultam egy asztalba... :lol:

Posted

Igen, velem is elõfordult. Meg néha a kollgáknak fejlett látásuk van, ill. hátul is van szemük, mert akkor is megláttak, mikor elvileg nem láthattak volna, mert a látószögén kívül voltam ( ugye ra ráklikklesz mutatja), olyan is volt mikor háttal álltam mégis meglátott.

Posted

Nekem valamiért nem tetszett...