Adani Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ismeritek ezt a játékot? Olyasmi mint a Pokoli szomszédok 1-2, a lényeg itt mások szívatása. Kirúgtak a munkahelyedrõl és ma van az utolsó napod, a lényeg, hogy annyi borsot törjél a kollégáid orra alá, amenynit csak bírsz. Gép C meghajtójának letörlése, a kolléga WC-be bezárásán át a mikróba rakotttojásig rengeteg lehetõség van, Jó kis unalomûzõ játák, és gyengébb gépeken is elfut.
Adani Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Nem szabad, egyébként megtenném. Egyébként ha jól tudom kiadták magyarul is Ki vagy rúgva címmel, és az EVM-nél is meg lehet venni. Magyaritást egyébként Gmikitõl lehet letölteni hozzá.
Digital Silence Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Bocsi, ezt nem tudtam, azt hittem valami free játék!
Garono Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hú, hogy mennyire imádtam a Pokoli szomszédokat! Teszek ezzel egy próbát.
Adani Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 Nem fogod megbánni, én végigtoltam már, néha felhúztam magam kicsit rajta, de azért jól elszórakoztam vele. Arra azért vigyázzatok, hogy sok kollégának hátul is van szeme, mert hiába ügyeskedtem a látóterén kívül, sokszor így is kiszúrtak. A Pokoli szomszádok mind a két részét szintén végigjátszottam, egyszerû mégis élvezetes játék, ahogyan ez is.
Budha Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jó játék! Csak egy kicsit bug-os. Már mentem át a falon, beszorultam egy asztalba...
Adani Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Igen, velem is elõfordult. Meg néha a kollgáknak fejlett látásuk van, ill. hátul is van szemük, mert akkor is megláttak, mikor elvileg nem láthattak volna, mert a látószögén kívül voltam ( ugye ra ráklikklesz mutatja), olyan is volt mikor háttal álltam mégis meglátott.
Recommended Posts