Szerdahelyi Gergely Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Hétvégére szervezünk egy fesztivált. A kiírt fotópályázatból valamennyi képet ki kell vetítenem egy laptopról projektorral. Ez de 9-től úgy este 7-ig menne. Egy olyan programot keresek, ami mindenképp stabil, nem fog lefagyni nekem, mert én csak elindítani tudom, esetleg 5-6 óra múlva ránézni. (A másik helyszínen idegenvezetek) Ami rendelkezésre áll: - összesen 37 kép, 1024x768-ra lerongálva - egy projektor 1024x768 felbontással - AMD MobilAthlon 2400+, 480MB RAM, 32MB VRAM Szoftver oldalról a laptopon stalbil (és legális, nem valami hekkelt, tehát ilyen szempontból okés) WinXP Home van. A képekhez van egy Photoshop Elements, Picasa2, IrfanView, Windows képnézegető - A Picasa jó volt lekicsinyíteni a képeket. Van benne diavetítés, de egész nap elmegy az? Nehogy nekem az 50. kör után megunja.. - Az Iview rá tudja tenni feliratnak a fájlnevet a képre. Ez tök jó, mert nem kell egyenként ráírnom kézzel, de többször elszállt. Amikor exe-be kiexportáltam, hibaüzenetet adott (hibakód:1). Az egyik nevező pelepiszkált az EXIF-infókba, szerintem azért. - A PSE tud videóba exportálni, de félek a gép ezt nem bírja majd... - A Win beépített diavetítője hány kör után unja el? Mit használjak?
lorcsi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ezt! Nem fagy le, sõt lehet, hogy úgy 70- 80 fokra is felmelegszik. 5-6 óra mulva ránézhetsz, de ajánlom elõbb, mert addigra leég a ház.
kori Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A képekhez van egy Photoshop Elements, Picasa2, IrfanView, Windows képnézegető Mit használjak? Az egyszerűbb képnézegetők többsége tud diavetítést akár reggeltől estig is. Ilyen az IrfanView is. Sokat tudó program és ingyenes.
Recommended Posts