alex26 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Sziasztok!! Nekem egy eléggé speciális problémám lenne és ennek a megoldásához keresnék egy szakembert. Történt ugyanis , hogy ma délelõtt a GOOGLE-n kerestem egy receptet, amit onnan ki is másoltam, a fiam pedig elõtte Travianozott. Namármost, a recepthez letöltendõ képpel is sokat bajlódott a gépem . DE azóta ezt a két oldalt nem tudom megnyitni. Egyszerûen kiírja, hogy a " kiszolgáló nem található". Gondolom, ma reggel történhetett valami, mert különben miért pont ez a két oldal érintett az ügyben?? Minden más oldal gyönyörûen bejön, csak ez a kettõ nem . Nagyon szépen megkérem, tényleg csak az szóljon hozzá aki ért is a számítástechnikához vagy volt már hasonló problémája, mert laikusnak itt vagyok én! Mondjuk ezért keresek itt (is) segítséget, mert itt feltételem leginkább, hogy segíteni tud valaki.Még egy kicsit gépnél leszek, és nagyon várom a segítõ hozzászólásokat. Elõre köszi!!
Ati33 Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Nálam bejönnek. Azt nem írtad milyen böngészõt használsz, de segíthet a sütik és(Explorernél) az ideiglenes internet fájlok vagy internet gyorsítótár(Firefox,Opera)törlése.
alex26 Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Köszi . Akkor megpróbálom így. Azt tudom, hogy másoknál bejön, már az egész családot felhívtam telefonon és mindenkinél mûködött, csak nálunk nem.
Revidivo Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Sziasztok! Nekem is hasonló jellegû problémám van, és teljesen tanácstalan vagyok vele kapcsolatban. Nekem az összes oldal bejön, kivéve egyet, a megaupload.com-ot. Helyette valami crack keresõ oldal jön be, amit elõtte még életemben nem láttam, és a fejlécben azt írja ki, astalavista.box.sk. Tegnapelõtt még teljesen kifogástalanul mûködött a MU, de voltak hasonló problémáim pár hete, amik maguktól elmúltak. Azóta Ubuntu-ra cseréltem az operációs rendszeremet, szóval egyszerûen el nem tudom képzelni, hogy lehet ugyanaz a hiba, mint XP alatt. Ráadásul az összes böngészõvel ugyanaz történik. Nem hinném, hogy vírus, mivel zsír új Linux... Elõre is köszönöm a segítséget!
SkyBird Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 DNS eltérítés, browser hijack. Meg kellene nézni a hosts fájlt is.
mizsi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Sziasztok! Nem hittem volna, hogy egyszer ide írok, de most szükségem van rá. A helyzet a következõ: Windows Xp-t használok, Internet Explorer 8-cal. Az a harci helyzet van, hogy minden oldal bejön, csak a PcWorld Segélyvonalra nem tudok bejelentkezni. Az az oldal még bejön, ahol be kell ütnöm az emailcím/jelszó párost, de innen nincs tovább. Ha rábökök a belép gombra, gondolkodik vagy 1 percet, majd kidob egy rossz felhasználónév/jelszó párossal. Kértem már új jelszót, az adatmódósító oldalig még eljutok, de hiába változtatom meg a jelszót, nem enged a Segélyvonalra bejelentkezni. De hogy ne legyen egyszerûbb a történet: Próbálkoztam Google Chrome-mal, azzal már a Pcworld.hu sem jön le, Firefox-szal úgyszintén. De: tegnap egy másik partícióra feltettem a Win7 RC-t, ott viszont rendben van minden. Vírus (elvileg) nincs, host fájlok rendben vannak. Akkor hát?
arpsoft Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Tessék mondani, abból a tegnapi sütiből van-e még? <Pjotr>
mizsi Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nem, nincs, elfogyott. Teljesen el- letakarítottam, de csak gyomorrontást kaptam tőle.
devergo Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Sziasztok. Nekem is hasonló problémáim vannak, mint az előttem szólóknak. Minden oldal eléggé gyorsan bejön a Firefoxban, Internet Explorer 8-ban is, de a Pcworld sajnos nagyon sokára, vagy egyáltalán nem töltődik be. Ez egyik napról a másikra történt. Igaz a személyes adatok törlését használtam, lehet hogy ez okozza a problémát? Kitörölhettem volna valami fontos beépülőt, vagy egyebet? Hogyan tudnám ezt ellenőrizni, minden rendben van? Előre is köszönöm a segítséget.
KGigi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Semmit nem törölhettél ki, ami befolyásolja. Frissítgetni próbáltad az oldalt? Néha nekem is sokadjára jön be, utána viszont jó. Egészen pontosan az Opera ki is írja, hogy az oldal át van irányítva saját magára.
devergo Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Nem marad más, mint reménykedni benne, hogy egyszer csak visszaáll a rendes betöltési gyorsaság. Mert így eléggé fárasztó, idegesítõ kivárni mire betöltõdik az oldal.
KGigi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Én a fórumon kattintok a bejelentkezésre. Errõl jut eszembe. Próbáljatok meg bejelentkezni és kijelentkezni az IDG Pass oldalán.
devergo Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Arra is gondoltam, lehet hogy újrarakom a gépemet, hátha valami bekavar. Csak azt nem értem, a többi oldal miért működik rendesen. Bejelentkeztem az IDG pass-oldalon, majd újra megpróbáltam a fórumra, Pcworld főoldalára eljutni, de szörnyű az oldal betöltődésének a lassúsága. Mondjuk ugyanez a helyzet a Gamestar-oldalával is (akkor kettő oldalról van szó ), itt is szörnyű, idegesítő kivárni az oldal betöltődését. Lehet hogy a két oldal összefüggésben van egymással? Nem tudom mit, hogyan kellene tenni, leellenőriztem vírusirtóval is a gépemet, de minden rendben van. Itt a vége, nincs semmi ötletem.
KGigi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Összefügg, mindkettõ IDG Pass-t használ. Próbáld meg a személyes adatok törlését, esetleg egy új böngészõprofil létrehozását, gõzöm sincs, mi nem stimmel.
devergo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Sziasztok. Még most is szenvedek a Pcworld, és a Gamestar oldalak betöltésével. Nagyon lassú a betöltõdése mind a kettõ oldalnak. Újratettem a gépemet, arra gondolva hátha valami bekavar, de nem. Semmi változás, mind a kettõ oldal hozza az elõzõekben (megszokott) lassúságát. Azért azt észrevettem, a telepítést követõen amíg a frissítések nem voltak fent, rendesen mûködöt, de a frissítések telepítése után beállt a lassulás. Lehet hogy én látom rosszul a dolgokat, szerintem valamelyik újonnan megjelent frissítés lehet a lassulás okozója. Lehetséges ez? Windows Xp-t használok.
mizsi Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nálam is ez a helyzet: az IDG bejelentkezõ oldalig (nagy nehezen) eljutok, ott hiába ütöm be az e-mailcímet / jelszót, azt írja ki, hogy rossz. De ezen a gépen csak XP-alatt, Windows 7 alatt nem, és másik XP-s gépen ugyan elfogadja a jelszót, de nagyon lassú ott is.
devergo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Még egyszer újratelepítettem a gépet, csak most nem telepítettem a Windows frissítéseket, így megfelelõen mûködik az oldal. Azt jó lenne tudni, hogy melyik frissítés az okozója az egész lassulásnak.
payskin Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nálam minden fontos frissítés fent van és nem tapasztalok ilyesmit.
devergo Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Nálam most csak a Eset Smart Security 4-es vírusirtó van, semmi más program, semmi Windows-frissítés. És megfelelően működik mind a két oldal, Pcworld, Gamestar. Elkezdem sorba felrakni a programokat, mindegyik után megnyitom az oldalakat, megpróbálom kiszúrni hogy melyik csinálja a lassulást. Utoljára hagyom a frissítéseket, és így könnyedén megtudom hogy mi, vagy mik az okozók. De szerintem a frissítések között van valami.
mizsi Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Akkor megvárom, hogy nálad mi lesz a végeredmény, aztán nekirugaszkodom én is.
Recommended Posts