smety Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Sziasztok Az lenne a gondom, hogy egy notebook-ra próbálok telepíteni egy Extigy hangkártyát, de vagy az a hiba, hogy pattog vagy az, hogy néha ki-ki hagy. Régebben már sikerült megoldanom véletlenül egy angol xp-vel mûködött, de sajna az a CD már nincs meg. Szedtem le egy andol xp-t de ez már sp2-es és ezzel is ugyanaz a hiba, mint a magyarral. Próbáltam utána olvasni,de érdemleges választ nem találtam. Próbálkoztam a driverek sorrendjével,natúr magyar, sp1 német és sp2 angol xp-vel de ugyanaz a hiba. Olvastam errõl a KX driverrõl itt a fórumban, de ez jó lehet ehhez a külsõ hangkártyához is, mert azt sehol nem írják??? Ha valakinek van valami ötlete az kérem írjon! Köszönöm a segítségeket elõre is!
Bade Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Nekem is hasonló problémám van,csak nálam akkor jelentkezik,amikor a netet böngészem.Nem tud rá valaki megoldást?
Frikker Dániel Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Próbáld meg driver cleanerrel lepucolni, és a legújabb drivert tedd fel.
smety Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Utánna jártam a kérdésnek és egy megoldást találtam rá, mert mindenképpen meg kellett oldanom ezt a gondot. Mivel a creative gyakorlatilag egyeduralkodó ezen a piacon ezért sajnos megteheti, hogy nem negyon foglalkozik a driver problémák kérdésével. A windows xp-ben nyelvtõl függõen vannak különbözõ eltérések és mivel mi kis ország vagyunk, ezért nem igazán foglalkoztak vele, hogy Magyar XP-n is teszteljék, ezért ezek nagy részén jelentkezik valami hiba, akinek mégsem az szerencsés. Nálam az adott laptopon egy megoldást volt, fel tettem egy angol xp-t service pack nélkül és így tökéletesen mûködött. Semmi más nem segített sem újabb driver, sem újra telepítés, sem service packok, sem a driver telepítés sorrendje, sem más, gyártótól különbözõ driver (mert ugye pl az audigy-hez van és jobb,mint a gyári). Szóval ide semmi más nem kéne csak egy erõs konkurencia a Creativ-nak és akkor talán észhez kapnának!
Recommended Posts