Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Travian

Recommended Posts

Posted

Nem tudom, hogy ki ismeri a Travian nevezetû játékot, de én már játszok vel egy pár hete és nagyon megkedveltem.

Mi is az a Travian? A Travian egy böngészõvel játszható stratégiai játék, melynek világában akár több ezer játékos, kezdetben egy-egy kis falut irányítva vilaghatalomra tör.

Akinek kedve támad a játékhoz, vagy már játszik és klánt keres a kettes számú szerveren, az nyugodtan csatlakozhat hozzánk. ;)

De mindenféle kérdés megfér ebben a topikban a játékról. Szóval játékra fel!

Digital Silence
Posted

Én a 3-as szerveren vagyok tegnap óta. Jópofa játéknak ígérkezik. :)

Posted

Szerda óta én is játszom a 3-as szerveren. 65-ös lakosságom van már. D.S. te merre felé kerültél? Én észak-keleten vagyok (94|68).

Digital Silence
Posted

A -72/99 a falum, még csak 27 pógár lakik benne. :)

Posted

Akkor azért elég jól haladsz. Bár ahogy látom téged is elég jól körbevettek. Ej, engem meg pont ma fosztogattak, amikor lejárt a védettségem. :mérges:

Posted

Mindenki a speed szervert részesíti erlõnyben? A normál "lassú" játék senkine se jön be? ;)

Digital Silence
Posted

Közhely: Rohanó világunkban pont a szerver(játék) ne rohanna? :)

Posted

Nekem ez is elég lassúnak tűnik :D Na jó, így pár nap után azért már elég normális a tempó, egyszóval nekem ez pont megfelelő.

Sanzi te amúgy hogy állsz az 1-es szerveren? Mikor kezdted? Lakosságod? Katonáid vannak már?

Posted

Fosztogatásnak bármikor lehetek áldozata?

Most kezdtem a játékot egy fél órája, de holnaptól egy hétig nem tudok foglalkozni vele. Nem lehet valahogy pause-t nyomni? :D

Posted

@Garono

Az új regisztrált tagok védettséget élveznek 8 napig, csak utána tudnak támadni. Amúgy a játékban nincs pause. De erre vannak a helyettesítõ emberek, mi ilyen esetben gyakran helyettesítjük egymés a klánban. ;)

@tanulo91

Az egyes számú szerveren nem játszok, csak a kettesen vagyok aktív. Ott van egy pici katonaságom, de érdemben csak fosztogatni lehet vele, a lakosságom meg lassan 400 lesz.

Posted

Huh, akkor nem lesz semmi probléma mire megjövök. Ez jó. :D

Tetszik a játék. :oké:

Posted

Sziasztok!

Én is nemrég próbáltam ki. Tényleg nem rossz, nekem még olyan újnak tűnik... Sokat kell vele játszani, vagyis sokszor ellátogatni az oldalra, ha jó eredményeket akarunk elérni...

Posted

@tanulo91: Aranyszerzés, aranyszerzés? 8)8)8)

Én is a gyorson vagyok, ÉK-en (mily, meglepõ vmiki néven 8) , és Tolcsva faluval)

A speed szerveren csak 3 napos a védettség.

Az elmúlt 24 h-ban 4-szer fosztogattak ki, még katonáim nem igazán vannak, és gyengék. :Sír:

Posted

Én is nemrég regisztráltam. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz... Fõleg a többiekre, hogy csak lerohanásos alapon boldogulnak, vagy télleg csak "éli mindenki a mindennapját" a játékban, és csak akkor harcol ha muszáj, ha hódít, vagy védekezik, és nem csak mindenki sportból...

Posted

Csak a Speed Server kapós? Szerintem sokkal jobb, nyugosabb, lazább a játék a kettes szerveren. Nem kell olyan sűrűn visszanézni, hanem elég naponta. Igaz a jó játékhoz elengedhetetlen a többszöri ellenőrzés, de egyszeri látogatással is nagyon jól lehet fejlődni.

A Speed Serveren ha már nincs bevált taktikád, amit nagyon gyorsan tudsz érvényesíteni, akkor a többiek elhúznak melletted, és "farm" leszel, ezzel szemeb a második szerveren sokkal több időd van a taktikád kidolgozására, senki nem rohan sehova. Nem utolsó sorban minden fórumtagra vár egy nagyon jó, és már az élvonalba tartozó klán. Szóval ha akartok regelni a második szerverre, akkor ezen a linken tegyétek, és akkor én is jól járok. A reg után meg keressetek meg, sanzi néven futok. ;)

@vmiki

Engem még soha nem támadott meg senki. És ha a klánunkba egy kicsi falut támadnak meg, akkor azt meg együttesen megtoroljuk... :D

@ephébos

Minden attl függ, hogy milyen területre kerülsz. Ha van esetleg egy erős klán, amibe be tudsz lépni, akkor az eleinte biztonságos fejlődést, utána viszont kötelező katonai megmozdulásokat eredményez. Hisz ne feledjük el, az a játék lényege, hogy világuralomra törjünk. ;)

Digital Silence
Posted

Én elöbb regeltem a 2-es szerverre, mint olvastam rólad! Bocsi!

Posted

Én az egyes szerveren regeltem be, és eddig ahogy nézelõdtem nekem van a körülöttem levõk közül az egyik legnépesebb falvam ( a maga 140es népességével :P), de nagyon messzire "nem kóboroltam" térképen hogy kik vannak még... :) Klánba meg nem nagyon akarok belépni egy ideig, ha lehet szeretek békés kereskedõ lenni, de ha kell akkor persze én is megyek területet foglalni majd, vagy megvédeni falva(i)mat... :)

Posted

Ma alapítottam meg a második falumat a kettes szerveren. 8) Aki kedvet kapott közben jöhet regelni!

Posted
jha és serverekre szétosztás játékstílusok alapján, parancsolj:

1es: www.teveclub.hu

2es: www.bitefight.hu

3as: www.travian.hu

:D Travian fórumon olvastam.

• 1 month later...
Posted

Látom milyen aktív ez a téma. Na mindegy, aki nem tudná annak leírom: új, Normál sebességű szerver indul s3 néven. A start időpontja: augusztus 31, reggel 6 óra. Jó szórakozást, aki akar regeljen rá! Itt megtehetitek!

Cím javítva!

• 4 weeks later...
Posted

Elég sokan írtak a gyors szerverről a Traviannal kapcsolatban. Sajnos a ebben a témakörben nem vagyok nagyon otthon, ezért szeretném megkérdezni hogy mi a különbség a 2 szerver között. (A gyors és a hagyományos között.)

• 4 weeks later...
Posted

8) Én az első szerveren reggeltem be és most van 74 lakosom, 14 légiósom, és benne vagyok a Nefürgyé klánban.

Ha érdekel valakit akkor jöjjön aklánunkba vagy ha már van klánja akkor legyen a szövetségesünk! :)

Jó játék! (Nekem volt már régebben is az 1-esen csak elfelejtettem a jelszavamat.) :upsz: Azért nem vagyok mindenből teljesen meg, mert már a búza is -1 ben van. :hukk:

Posted

Kezdek egyre jobb lenni :P:D8) de senki nem ír ebbe a fórumba??? :nem::Sír:

Posted

Az egyes szerveren is megérkeztek a Natarok. Lassas a végéhez közeledik ez is, a speed szerver után. Ott már úgytudom, hogy 40. szint fölött tart a Világcsoda építése. :) Ugyan a mi kláncsaládunk alapítóklánja az elsõ 40-ben van, de közel sem vagyunk olyan erõsek, hogy felvegyük Natarokkal harcot, mégis van pár elvetemült elme közöttünk, akinek minden vágya leüttetni magát. :P Kíváncsi vagyok mi lesz. Kicsit sajnálom, hogy késve regisztráltam ide, mert így én sem tudtam felfejlõdni , és csak a végjáték marad, de remélem újra lesz indtíva szerver.