zsolesz12 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Hello mindenkinek! Olyan problémám lenne, hogy dts hanganyagból kellene kinyerni a center csatornának a hangját, de nem találok hozzá semiféle progit. Van rippelõ progi millió, de ezek csak max 2 csatornás sztereot csinálnak az 5.1 dts- bõl ír: ! Remélem tudtok ajánlani valamit! Elõre is köszi!
Lalolib Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Zenei programokban nem vagyok járatos, de az Ulead VideoStudio 11 ismeri és engedi is szerkeszteni a DolbyDigital 5.1 hangot. Ha a centeren kivül a többit elnémitod akkor talán megoldható a dolog, mivel a hangsávot önálló is el tudja menteni. Ez csak egy kósza ötlet, mert szerintem a DTS-bõl csak valami szuper progi tudja kinyerni a hangdobozok hangját. Érdekessége miatt érdekelne engem is a dolog, de inkább fordítva: csak a zene és az effektusok, szöveghang nélkül.
zsolesz12 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Köszi a tippet, kipróbáltam az Ulead 11- et, de sajnos nem engedi elnémítani a többi csatornát, csak egy felülnézeti szoba van, ahol a hallgatási pozíció kijelölésével lehet állítgatni a hangerőt, de elnémítani a nekem nem kellő csatornákat azt nem sikerült. Bár lehet, hogy én vagyok a béna. Bár már ez is haladás!!
Crocket Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nézz körül ITT! Leginkább mp3-ba mentenek a rippelõ progik, ha szerencséd van, találsz valami beállítást.
Lalolib Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mi van akkor, ha a centeren kivül a többi csatorna hangját egyszerûen "0-ra" állítod?
zsolesz12 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Crocket: Kösz a linket, szétnéztem és van ami ac-3- ba ment, de az is csak 2.0. Az eddig általam kipróbált progik mind lekeverik sztereóra az 5.1- es hangot, a formátumtól függetlenül. Lalo: Az ok, hogy leveszem 0- ra a többi csatornának a hangerejét, de hol? A 11- ben csak a hallgatási pozíciót tudom állítani, és ha elõre viszem ezt a pontot akkor ugyan elhallgat az effekt csatorna, de a centerrel együtt szól a két elsõ is
Recommended Posts