Jump to content
GSForum - Segélyvonal

22"-os TFT monitor felbontása

SzKarSz

Recommended Posts

SzKarSz

Helló!

Az a problámám e monitorral, hogy bár 1680*1050-es felbontáson tökéletese a kép és az arányok, én szertnék kisebb felbontást alkalmazni, hogy nagyobb, olvashatóbb legyen a szövegek látszólagos betûméret.

Csakhogy minden más grafikus kártya által felajánlott felbontás rossz arányokat eredményez. (A körbõl ovális lesz!)

A kártya: Asus EN 8600 GTS és a WinXP alá készült legfrissebb nVIDIA (detonator) illesztõ programmal használom.

Az nVIDIA vezérlõpultnak ugyan van egy egyedi felbontások kezelése része, de eddig bármivel is próbálkoztam, a teszt során "Az egyedi mód tesztelése sikertelen." választ kaptam.

Szerintetek mi lehetne a megodás?

Elõre is köszönöm:

SzKarSz

ProFiler

Engedélyezni kell a Detonatorban további felbontások megjelenítését. De annak ellenére, hogy megoldható, lebeszélnélek róla, ugyanis akkor jelentõsen romlik a képminõség, ha eltérõ felbontást állítasz be. Inkább méretezd át a Windows elemeit, a betûméreteket, stb.

Ciao.

Aneurysm

De akkor elég brutál vga kell hogy ha egy ilyen felbontáson játszani akarsz, nem?

ProFiler

Inkább a grafikus memória fontos. 256MB+ ajánlott.

Ciao.

Aneurysm

Tehát ugyanolyan vga kell mint mondjuk egy 17 coloshoz csak a több memóriás verzió?

ProFiler

Igen. De ettõl függetlenül sosem árt, ha a GPU is erõsebb. ;)

Ciao.