SzKarSz 0 Share Posted June 23, 2007 Helló! Az a problámám e monitorral, hogy bár 1680*1050-es felbontáson tökéletese a kép és az arányok, én szertnék kisebb felbontást alkalmazni, hogy nagyobb, olvashatóbb legyen a szövegek látszólagos betûméret. Csakhogy minden más grafikus kártya által felajánlott felbontás rossz arányokat eredményez. (A körbõl ovális lesz!) A kártya: Asus EN 8600 GTS és a WinXP alá készült legfrissebb nVIDIA (detonator) illesztõ programmal használom. Az nVIDIA vezérlõpultnak ugyan van egy egyedi felbontások kezelése része, de eddig bármivel is próbálkoztam, a teszt során "Az egyedi mód tesztelése sikertelen." választ kaptam. Szerintetek mi lehetne a megodás? Elõre is köszönöm: SzKarSz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 23, 2007 Engedélyezni kell a Detonatorban további felbontások megjelenítését. De annak ellenére, hogy megoldható, lebeszélnélek róla, ugyanis akkor jelentõsen romlik a képminõség, ha eltérõ felbontást állítasz be. Inkább méretezd át a Windows elemeit, a betûméreteket, stb. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneurysm 0 Share Posted June 23, 2007 De akkor elég brutál vga kell hogy ha egy ilyen felbontáson játszani akarsz, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 23, 2007 Inkább a grafikus memória fontos. 256MB+ ajánlott. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneurysm 0 Share Posted June 23, 2007 Tehát ugyanolyan vga kell mint mondjuk egy 17 coloshoz csak a több memóriás verzió? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 23, 2007 Igen. De ettõl függetlenül sosem árt, ha a GPU is erõsebb. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts