gydeak Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 MSI 915P Combo2 alaplap integrált AC'97 hangkártyájához nem lehet telepíteni a Soundmax-ot. Hibaleírás (annak aki érti): Error Code: -5009:0x8002802b Error Information: >Ctor\ObjectWrapper.cpp(163) >Ctor\ObjectWrapper.cpp(391) >Kernel\Component.cpp(1161) >Kernel\CABFile.cpp(384) >SetupDLL\SetupDLL.cpp(1701) pAPP:SoundMAX PVENDOR: PGUID: $10.0.0.159. @Windows XP Szervizcsomag 2 (2600) Természetesen nincs hang. Ha érdekel valakit a történet: elõször csak a kontrol panelt nem lehetett megnyitni, de hang volt. Ekkor mrgpróbáltuk újra feltenni a meghajtót, de ez a hibaüzenet jelent meg. Aztán mikor eltávolítani akartuk, ugyanez. Rajt volt a program se le se fel. Ezután agresszíven eltávolítottuk, erre elnémult, de továbbra se lehet feltenni.
vmiki Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ha be van kapcsolva a rendszervisszaállítás, akkor próbáld meg akkori idõpontra, amikor még jól mûködött.
zolka78 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Rakd be a telepitõ cd-t de ne inditsd el. Vezérlõ pultból inditsd a hardver hozáadást, az xp-nek látnia kell az új hardvert. Amikor drivert akar telepíteni megkérdezi, hogy keressen õ, vagy megkeresed te a szoftvert. Jelöld ki, hogy te keresed, és a cd-rõl keresd ki a megfelelõ drivert, majd inditsd azt.
nascar Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A Hardver hozzáadása jó ötlet! Innen meg töltsd le a legújabb drivert: MSI 915P Combo2, csomagold ki a letöltött fájlt, és a hardver varázslónak ezt a mappát add meg! Hátha így megy...
eetee Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Sziasztok! Van egy C-Media CMI8738/C3DX 5.1-es nem alaplapi hangkarim, Win XP sp2 op rencer, valamit Gigabyte GA-7VT600 1394 alaplapom. A hangkarit eddig úgy használtam, h. 2 kimenetet egy keverrõre kötöttem, tehát az 5.1-et felhasználva 2 külön kimenetet 1-1csatornára kötve használtam DJ-zéshez. minden mûködött is úgy ahogy egy darabig Namost a problémám az h. a gyári xp-s drivert használva bootolásnál a gép az üdvözlõ képernyõ elõtt egy 30-40 másodpercen keresztül "üresjáratot" produkál, s csak utána kezd el betõltõdni az asztal..Megnéztem a driver leszedése után ez a probléma nem áll fenn..1. kérdés (ez a kisebbik gond) ez mitõl lehet? 2. Már lassan 1éve ezeket a beállításokat használtam, de néha tljesen váratlanul elszállt a hangrnszer..vezérlõdultba nincs hangeszköz, és az ezköszkezelõben is ez a helyzet..a hangkártyának nyoma tûnt..Ált. egy reboot megoldotta a problémét..mikor már egyre sûrûbben ütötte fel a fejét a probléma, gondoltam újrarakom a drivert.. Igen ám csakhogy a telepítõ annál a résznél mikor a telepítõ a hangkártya válaszára vár egyszerûen lefagy..reboot után megjelenik egy üzenet, h. a driver nem ment át az xp logótesztelésén (ami nem ritka még microsoftos progiknál sem..) folytatnám a telepítést és ismét lefagy a gép.. Próbáltam másik foglalatba tenni a hardvert, regCleaneanerrel kipucoltam a registryt, az összes létezõ driververziót kipróbáltam Xp-re, kasperskyt futtattam hátha 1 vírus okozza a hangkari eltûnést, de semmi..Ez a C-media ekkora vacak lenne? azt se értem h. ha a cucc dobozán Genius szerepel gyártóként, akkkor mért C-media?? Mindegy..nem Valami bizalomgerejesztõ.. Valakinek Valami 5let?? Választ elõre is köszii!!
Recommended Posts