Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Telepíthetetlen hangkártya


gydeak

Recommended Posts

gydeak

MSI 915P Combo2 alaplap integrált AC'97 hangkártyájához nem lehet telepíteni a Soundmax-ot. Hibaleírás (annak aki érti):

Error Code: -5009:0x8002802b

Error Information:

>Ctor\ObjectWrapper.cpp(163)

>Ctor\ObjectWrapper.cpp(391)

>Kernel\Component.cpp(1161)

>Kernel\CABFile.cpp(384)

>SetupDLL\SetupDLL.cpp(1701)

pAPP:SoundMAX

PVENDOR:

PGUID:

$10.0.0.159.

@Windows XP Szervizcsomag 2 (2600)

Természetesen nincs hang. Ha érdekel valakit a történet: elõször csak a kontrol panelt nem lehetett megnyitni, de hang volt. Ekkor mrgpróbáltuk újra feltenni a meghajtót, de ez a hibaüzenet jelent meg. Aztán mikor eltávolítani akartuk, ugyanez. Rajt volt a program se le se fel. Ezután agresszíven eltávolítottuk, erre elnémult, de továbbra se lehet feltenni.

Link to comment
Share on other sites

vmiki

Ha be van kapcsolva a rendszervisszaállítás, akkor próbáld meg akkori idõpontra, amikor még jól mûködött.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
zolka78

Rakd be a telepitõ cd-t de ne inditsd el. Vezérlõ pultból inditsd a hardver hozáadást, az xp-nek látnia kell az új hardvert. Amikor drivert akar telepíteni megkérdezi, hogy keressen õ, vagy megkeresed te a szoftvert. Jelöld ki, hogy te keresed, és a cd-rõl keresd ki a megfelelõ drivert, majd inditsd azt.

Link to comment
Share on other sites

nascar

A Hardver hozzáadása jó ötlet! Innen meg töltsd le a legújabb drivert: MSI 915P Combo2, csomagold ki a letöltött fájlt, és a hardver varázslónak ezt a mappát add meg!

Hátha így megy... ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
eetee

Sziasztok!

 

Van egy C-Media CMI8738/C3DX 5.1-es nem alaplapi hangkarim, Win XP sp2 op rencer, valamit Gigabyte GA-7VT600 1394 alaplapom.

A hangkarit eddig úgy használtam, h. 2 kimenetet egy keverrõre kötöttem, tehát az 5.1-et felhasználva 2 külön kimenetet 1-1csatornára kötve használtam DJ-zéshez. minden mûködött is úgy ahogy egy darabig

Namost a problémám az h. a gyári xp-s drivert használva bootolásnál a gép az üdvözlõ képernyõ elõtt egy 30-40 másodpercen keresztül "üresjáratot" produkál, s csak utána kezd el betõltõdni az asztal..Megnéztem a driver leszedése után ez a probléma nem áll fenn..1. kérdés (ez a kisebbik gond) ez mitõl lehet?

2. Már lassan 1éve ezeket a beállításokat használtam, de néha tljesen váratlanul elszállt a hangrnszer..vezérlõdultba nincs hangeszköz, és az ezköszkezelõben is ez a helyzet..a hangkártyának nyoma tûnt..Ált. egy reboot megoldotta a problémét..mikor már egyre sûrûbben ütötte fel a fejét a probléma, gondoltam újrarakom a drivert.. Igen ám csakhogy a telepítõ annál a résznél mikor a telepítõ a hangkártya válaszára vár egyszerûen lefagy..reboot után megjelenik egy üzenet, h. a driver nem ment át az xp logótesztelésén (ami nem ritka még microsoftos progiknál sem..) folytatnám a telepítést és ismét lefagy a gép..

Próbáltam másik foglalatba tenni a hardvert, regCleaneanerrel kipucoltam a registryt, az összes létezõ driververziót kipróbáltam Xp-re, kasperskyt futtattam hátha 1 vírus okozza a hangkari eltûnést, de semmi..Ez a C-media ekkora vacak lenne? azt se értem h. ha a cucc dobozán Genius szerepel gyártóként, akkkor mért C-media?? Mindegy..nem Valami bizalomgerejesztõ..

Valakinek Valami 5let??

Választ elõre is köszii!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...