Fercse Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Telepítettem a cFosSpeed v3.22 programot. Jól mûködik viszont az a bajom, hogy minden egyes PC indításkor telepítenem kell újra. Másképpen nem tudom elindítani! Az asztalra kirakott egy ikont, de kijelöléskor felmegy a net-re valahova. Hogyan tudnám a programot elindítani folyamatos újratelepítés nélkül?
Fercse Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Ha telepítem akkor már jól mûködik. PC kikapcsoláskor a program kikapcsol, bekapcsoláskor viszont nem tudom elindítani újratelepítés nélkül. Nem tudom, hogy mivel kellene elindítanom nem találok semmi ikont amivel elindulna. Mindig megkeresem a telepítõ programot és telepítem. Ez normális?
vmiki Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja, hogy eltûnnek a parancsikonjai? És csak ennek a programnak? A Program Files-ban ott van a mappája?
Fercse Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Köszönöm szépen valóban a program files-ban volt az exe file-je. Minden rendben van. Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy én a bit lorddal töltök le és a cFosSpeed-el koordinálom, ami remekül mûködik. Mit jelent a letöltés vezérlõ? A Bit Lordot, vagy a cFosSpeed-et? Tulajdonképpen azt akarom megtudni, hogy tudom-e növelni a letöltési sebességemet? Most kb. 60 kb/s a max, ami szerintem nem nagyon nagy.
payskin Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Egyik sem letöltésvezérlõ, ezért átraktam a témát az Egyéb internetes programokba.
Recommended Posts