Jump to content
GSForum - Segélyvonal

3 in 1 Hosting

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Nemrég, sok idegeskedés után, úgy döntöttem, tárhelyet veszek. Sok gondom volt az ingyenes tárhelyekkel, és már 500-990 forintért lehet venni havonta normális tárhelyet, vagy akár évi 3000-ért.

Sokat segített a tarhelykereso.hu, ajánlatkérés szolgáltatása. Ennek segítségével találtam ezt a szolgáltatót is.

Domaint nem igazán akartam venni (ennek ellenére 2 is lesz), mivel az megdobja az árát, és mint gyakorló webszerkesztõ, nem akartam erre sokat költeni. Ez a szolgáltató azonban olyan ajánlatot adott, hogy nem tudtam ellenálni.

Évi 3.600 forint! 35 MB tárhely. Mindennel!

-PHP

-MySQL

-Mail

-Saját hibaoldalak

-99% feletti, igazolt rendelkezésreállás

-Korlátlan e-mail

-Korlátlan aldomain

-Korlátlan forgalom

-Egy választható AJÁNDÉK domain (2 évre .hu-s, vagy 1 évre nemzetközi + 500 forint kedvezmény a 2. számlából)

-Rendkívül gyors, segítõkész ügyintézés

-Cpanel vezérlõfelületrõl irányítható minden

+ .hu domainek évi 1250 forintért!

További infók: ITT!!!

Posted

Hát... :hááát:

Az a 35 Mbyte tárhely semmii...

Posted

@vmiki:

Nekem 5 MB is elég. :D

De valóban kimaradt, 6 GB-ig vannak csomagok, ez (a legnagyobb), kicsit több mint 50.000/év. Akinek ez kell..... 8) Ja, és 4 domain jár hozzá.

Posted

Hát akkor már a 999forint.com -nál lennél, kortláltan aldomain, korl. e-mail címel, korlátlan mysql, 2 giga tárhely... Dehát Te tudod, mondjuk 30 Mb nem tudom mire elég.. Felteszel 10 screenhostot és megtelik :)

ui: 999forintnál ingyen kapsz 1 .hu domaint is.. 8)

Posted

@helpdesk:

A 999forint.com ugyanazt tudja, mint ez, csak a tárhely nagyobb, de hidd el, nekem felesleges. Ne célom, hogy felrakjam a merevlemezem tartalmát internetre. Kb. 5 MB-ot foglalok el. Egy általam feltöltött kép csak nagyon kivételes esetben haladhatja meg a 400-500 KB-ot. Csak normálisan kell tömöríteni, és nem kell minden ...-ot feltenni. Bõven el lehet férni 35 megán. De ha több kell, van az is. Ez a topik nem arról szól, hogy mire elég 35 MB (mert sokra), hanem inkább a szolgáltatóról. Csak összehasonlítás képpen: 999forint.com: 12.000/év

3in1.hu. 3000/év

És ha mégis kéne plussz tárhely, még mindíg rakhatsz pár dolgot ingyenes szerverre (hiszen egy képen vagy alkalmazáson nincs reklám). Nem? 8)

Posted

OFF: de azért a 35 MB mégis kevéske.

Inkább tárolom ingyenes szerveren, pl.: extra, teszel fel egy mini weblapot, és pakolod a cuccokat. Ingyen, 2 GB

Posted

@vmiki:

Ingyen, 2 GB. De azért már ott is ott a reklám, no meg egy csomó dolgot nem tudsz beállítani a szerveren, ami egy mini honaphoz is kellhet. Nincs saját hibaodal, stb. No meg persze domain sem. Ennek ellenére még mindíg azt gondolom, hogy egy 25-35 megás honlap nem mini, hanem normál...

• 3 months later...
Posted

Hello!

Gondoltam szólok, most nõttek 20%-al a tárhelyek méretei, és az áruk nem változott, így nekem már 40 MB-om van... Jó jó, tudom az kevéske, de a nagyobb csomagok mérete is nõtt, így mondjuk egy egy gigás csomagnál szerintem náluk a legjobb az ár/érték arány. Ezt így több hónap használat után is ki tudom jelenteni, nem volt velük semmi probléma. --Link--

• 4 weeks later...
Halasi Miklós
Posted

Hát... havi 3000-ért én a hostgatornál vagyok és nagyon meg vagyok velük elégedve.

A domainjeim oda vannak irányítva és a tárhely egy terrabájt, 999 domaint iránythatsz oda, aldomainből annyit hozol létre, amennyit nem szégyellsz, e-mail fiókod is annyi lehet, amennyit akarsz, 50 levelezőlistád lehet, korlátlan ftp-fiókot adnak, korlátlan MySQL adatbázis, az egészet cPanelről vezérled.

Plusz szolgáltatás még, hogy előre feltett sablonokkal két kattintás egy fórum felhúzása, webmail üzemelése, Agore netes bolt indítása, és sorolhatnám. Mindez persze 99,9 %-os rendelkezésre állás és neten keresztüli azonnali segítségnyújtással.

Csak ajánlani tudom!