ProFiler Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Láttam ilyet, próbáltam ilyet. Röviden: gyors, erõs, nagy és ronda. És rossz minõségû. Nagyon gyenge kijelzõvel. A Sony FZ11S-éhez képest labdába sem rúghat. (Pedig ugyanannyiba kerül.) A kijelzõ alatti L-alakú fény nagyon zavaró. Ciao.
cicamisk Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Köszi, pedig gondoltam, hogy egy vadi új kütyü csak jó lehet! Na de megnézem azt a SONY-t! Olyat nem találtam, csak ezt: Sony Vaio FZ19VN. Erre gondoltál?
ProFiler Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Egyátalán nem. Ez a leggyengébb változata. A kijelzõje ennek sem jó. Sony Vaio FZ-11Z (ott az S is) Ciao.
cicamisk Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 A 3 féle hangkimenet között hogyan lehet váltani? Saját hangszóró, SPDIF, HDMI?
TunderMorzsa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Én láttam kipróbáltam. és szerintem nagyon olcsó! amúgy az a sony amit linkeltél picit drágább, rosszabb a video kártya, ugyan akkora mint ez, és max 2 giga ram megy bele nem 4 es nagyon kétlem hogy a monitorja szarabb lenne mikor én próbáltam nagyonnagyon szep volt bioshock full full full grafikán ment vele es mellette még ment egy WoW is..... én ballagásomra ilyet fogok vetetni az tuti.... asusban egy hasonlo laptop 400e minimum. amugymeg honnan tudod azt hogy trágya ha 1× kipróbáltad? ilyen következtetéseket hogy vontál le? kinézetét tekintve szerintem nem csunyább mint az a sony amit linkeltél....
warrick Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Nekem is ilyen van és meg vagyok vele elégedve. Az, hogy kinek tetszik, ízlések és pofonok, de jóval többen vagyunk akik szerint nagyon is takaros . Gyors is, nekem a kijelzõjével sincs gondom, a draft-n-es wifi kártya stabil vezetéknélküli kapcsolat létrehozására képes, a beépített hangszórók is jól szólnak, és még sorolhatnám. Szóval én mindenképpen csak ajánlani tudom
JimBeam Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Milyen játékok futnak rajta? Race driver grid? Fear? Nfs pro street?
Alex99 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Több változata van. De azok mennek rajta. Egyébként kb. 280-ba kerül. Annyiért már ne Acert vegyél.
JimBeam Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Én a napokba veszem meg a vasat, de te milyen ajánlanál ha ennyi pénzt akarok rákölteni? Alaposan körbenéztem a témában. Egyébként ez 255.000. Ja, és igaz az, hogy az Acer-ek kijelzőhibások?
Alex99 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Nézz szét a laptop vásárlás topikban, ennyiért Acerbõl is van jobb. Ha nem kell jobb, akkor pedig Vostrot is kapsz. Ezt a linkelt példányt nem venném meg.
cicamisk Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Nekem semmi baja a kijelzõnek! Már egy éve kifogástalanul müködik.
JimBeam Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Valaki írna, hogy a Vista hány pontot kapott a gépen? Úgyértem, Számítógép->Tulajdonságok-> és itt írja, hogy hány pont. Akinek van ilyen laptopja, írjon légyszi!
warrick Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Nálam 4,7-4,8 pont szokott lenni. Amúgy enyém is lassan 1 éves, és semmi gond nincs vele. Jó minõségû cucc, úgyhogy nem kell félni, csak jól lehet járni vele . Mondhat akárki akármit pl a sonyról, én sokkal többre tartom az acert, mert nem kell 2x vagy 3x annyit fizetni érte, csak mert úgy hívják, megbízhatóság szempontjából meg ugyanott vannak, fõleg a gemstone korszak óta .
gigi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Sziasztok. A családban van egy ACER Aspire 5920-as. Csak egyszerû dolgokra használják pl.:irodai munkára. Megakartam emelni neki a videokártya memória méretét mert 8M -án van. Sehol nem találtam rá beállítási lehetõséget. A BIOS-ban nem aktív az állítási lehetõség. Hogyan lehetne valamit csinálni? Köszi!
Pólibá Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Sziasztok! Új vagyok és lehet a kérdés is naív, de nem tudom nagyobbra állítani az ACER Aspire 5920-as gépen a videókártya memória méretét. Jelenleg 8MB és a bioszban is eggyit mutat, de nem aktív az állítási lehetõség. Hogyan tudnám ezt a beállítást növelni. A gépen XP Prof. fut. Minden segítséget megköszönök.
cicamisk Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 A HDMI kimenetet hogyan lehet beállítani, hogy hangjelet ne adjon ki?
Recommended Posts