NativeSon Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dr divx-el konvertáltam át dvd formátumból a filmet (helymegtakarítás céljából) és a lejátszásnál a hang teljesen elcsúszott ( eredetileg jó volt). Nem találok itt olyan beállítási pontot, amivel szinkronba lehetne hozni a hangot. Vagy ehhez külön program kell?
h.arpad Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kezdjük azzal, hogy milyen programo(ka)t használtál a konvertálásra?
NativeSon Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Hát tulajdonképpen divx formátumba alakítottam (nem avi-ba, ebbe csak eredetileg szerettem volna), de ehhez csak a Dr. DivX 2.0-t használtam.
JOINT72 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 2007/04 havi DVD-n, a SegelyvonalCD\Multimedia mappában van az AVI Fixed 2. Elvileg az AVI-ban elcsúszott hang javítására való. Xvid, DivX készítéshez próbáld meg az AutoGordianKnot programot: Link. Ha már fennvan az Xvid codec akkor a telepítésnél vedd ki a pipát az xvid elöl, hogy a program mégegyszer ne rakja fel. - Xvid/DivX méretét úgy add meg, hogy percenként 10 MB-ot számolj és írd be a Costum size-hoz: Link. - Advanced Settings-nél beállítod a videó és audio méretét. Ha Auto-t jelölöd ki megmarad az eredeti méter: Link. - Add Job és Start.
nagyjani Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Lehet, hogy csak a használt lejátszóprogival csúszik a hang. Próbáld meg Nero-val, vagy Bsplayerrel, vagy másik gépen lejátszani mielõtt belenyúlsz, mert a DrDivx nem szokott rontani.
Recommended Posts