zenemedve Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Sziasztok! Kezdõ Movie Makeres vagyok. Elkészítettem az elsó videómat, 6 óra alatt át is konvertáltam .wmv-be, de nem tudom DVD-re írni, mert a Movie Meker csak a saját formátumát hajlandó nyomni, a Nero meg nem ismeri fel. Segítsetek!!
Halasi Miklós Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Movie Makerbõl mentsd DV formátumba és abból már tudsz DVD-t csinálni.
JOINT72 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Super DVD VOB Converter: Link. Ha minden igaz jó lesz. Boilsoft DVD Ripper: Link. Ha jól emlékszem próbaidős. Ha jól tudom a Nero 7 már kezeli a wmv-t.
Trianta Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Sziasztok! Ismer valaki olyan ingyenes konvertáló programot, ami pg4-ből illetve avi-ból készít mpg-et vagy wmv-t? Illetve milyen kodeket kell feltelepíteni, hogy a Movie Maker betöltse az avi illetve az mp4 fájlokat is?
Halasi Miklós Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Elsõként a Super 2007-et ajánlom (ld. Segélyvonal CD) a konvertálásra. Movie Makerrel nem dolgoztam régóta, de kodek vagy ffdshow közül valamelyik segíthet.
gajdi8 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Sziasztok! Nagyon fontos lenne a segítségetek (még ma kellene megírnom az új dvd-ket a rokonoknak.) Szóval az esküvõnkrõl a videós csinált egy szép kis összevágott dvd-t, fõmenüvel, extrákkal, csak éppen a Párom nevét és a dátumot szúrta el a fõmenüben, ami a reklámja után jön. Nos, aztán megcsinálta a módosítást, de itt meg katasztrófa lett a háttérkép ami az extrák alatt fut. Kérdésem, mivel tudnám a már kés nyersanyagot visszafejteni és a menüben a Párom nevét és a dátumot módosítani?? Kérlek segítsetek, lépésenként ha lehet, mert nem vagyok ebben túl profi!!! Elõre is köszönöm mindenkinek:gajdi
nagyjani Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Miért nem a Videóssal csináltatod meg újra. Neki meg van az original authoring, csak módosítania kell a menüképet meg amit kell és kész. Ha Te akarod megcsinálni, akkor teljesen szét kell szedni videókra, menüképekre, és újból elkészíteni. Ehhez több szoftver (ezek ismerete) kell, és sok sok gyakorlat. Leírni csak az alapokat is több 10 oldal annak a részére, aki még nem csinált ilyet, ráadásul sok sok buktató is van a dologban. Annyit segíthetek, hogy az Ulead DVD Moviefactory nevû program kezdõknek való. Letölthetõ 30 napos próbaverziója. Ezzel lehet DVD-t importálni (a fõ filmet mondjuk), és lépésrõl lépésre elkészíteni egy új DVD-t a saját ízlésed szerint, saját hátterekkel stb.
Recommended Posts