Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Milyen ingyenes vagy demo progival lehet youtube videokat menteni?

Posted
http://keepvid.com/ ide beilleszted a youtubos video url-jét, download, és kapsz egy linket, és letöltöd. FLV fájl jön le VLC player, Kmplayer stb vagy FLV lejátszóval nézheted.
Posted

Ha pedig a Mozilla Firefox-ot használod, akkor van hozzá a VideoDownloader (1.1.1) nevű kiegészítő. A magazin dvd mellékletén is találsz (azt hiszem a májusi számban).

A lejátszáshoz pedig a Free Riva FLV Player 1.2-t ajánlom!

Posted

A fentiek is jók, de szerintem a legjobb az Ashampoo ClipFinder. Ingyenes, beszél magyarul, és a YouTube-n kivül számos egyéb videómegosztó oldalt is kezel. Vagyis: keres, bélyegképet mutat, lejátsza a klippet és ha kell menti is. Kell ennél több?

Halasi Miklós
Posted

Mintha már válaszoltam volna egy ilyen kérdésre... Orbit Downloader: garantált leszedõ a legtöbb böngészõhöz. ;)

Posted

Amíg XP-t használtam addig az Operát részesítettem elõnyben. Azzal meg nem müködött az Orbit.

Posted

Én magam is ezt tapasztalom...

• 2 weeks later...
Rolandmaffia
Posted

Hello!

Szerintem ez a legjobb hozzá és ráadásúl még másat is le tud tölteni!

Vdownloader

..::Roland::..

Skype_Ász_Bence
Posted

Én szerintem a youtube downloader és a videoget megteszi. ;) y.downloader .mpeg vagy .avi formátumba is lehelett. Link :lol:;)

• 5 months later...
Posted

sziasztok!

Az én XP-men Free Video Manager van,és ingyenes,többfélét megtud oldani.Leszedi a videókat,de ha kell,akkor csak a hangját MP3-ba.A leszedett videót rögtön át is konvertálja arra,amit elõzõleg kiválasztottál.

Ha valakit érdekel a full verziós(nem shareware) VideoGet v2.0.2.27,az töltse le ingyen a tárhelyemrõl:

http://www.gigasize.com/get.php?d=nyoyxr4yzcb

Kicsomagolás után találsz benne egy cheats mappát,abban van a full verziós cucc!De ti ezt már biztosan tudjátok,hogy mit kell vele csinálni,mert elõször sharewares volt az enyém is.Aztán ennek a mappának a tartalmával kicseréltem az övét,és már nem is számolta visszafelé a letöltéseket.

• 1 month later...
Posted

Kicseréltem a linket, esetleg akinek nem ment, most már jó, működik!

• 1 year later...
Posted
Kicseréltem a linket, esetleg akinek nem ment, most már jó, mûködik!

VideoGet új tárhelyre feltöltve,az elõzõ feltöltést törölték.

Itt a link:Link