stevevai1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Milyen ingyenes vagy demo progival lehet youtube videokat menteni?
zico Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 http://keepvid.com/ ide beilleszted a youtubos video url-jét, download, és kapsz egy linket, és letöltöd. FLV fájl jön le VLC player, Kmplayer stb vagy FLV lejátszóval nézheted.
Neo Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ha pedig a Mozilla Firefox-ot használod, akkor van hozzá a VideoDownloader (1.1.1) nevű kiegészítő. A magazin dvd mellékletén is találsz (azt hiszem a májusi számban). A lejátszáshoz pedig a Free Riva FLV Player 1.2-t ajánlom!
Lalolib Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 A fentiek is jók, de szerintem a legjobb az Ashampoo ClipFinder. Ingyenes, beszél magyarul, és a YouTube-n kivül számos egyéb videómegosztó oldalt is kezel. Vagyis: keres, bélyegképet mutat, lejátsza a klippet és ha kell menti is. Kell ennél több?
Halasi Miklós Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Mintha már válaszoltam volna egy ilyen kérdésre... Orbit Downloader: garantált leszedõ a legtöbb böngészõhöz.
Lalolib Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Amíg XP-t használtam addig az Operát részesítettem elõnyben. Azzal meg nem müködött az Orbit.
Rolandmaffia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Hello! Szerintem ez a legjobb hozzá és ráadásúl még másat is le tud tölteni! Vdownloader ..::Roland::..
Skype_Ász_Bence Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Én szerintem a youtube downloader és a videoget megteszi. y.downloader .mpeg vagy .avi formátumba is lehelett. Link
Nénje Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 sziasztok! Az én XP-men Free Video Manager van,és ingyenes,többfélét megtud oldani.Leszedi a videókat,de ha kell,akkor csak a hangját MP3-ba.A leszedett videót rögtön át is konvertálja arra,amit elõzõleg kiválasztottál. Ha valakit érdekel a full verziós(nem shareware) VideoGet v2.0.2.27,az töltse le ingyen a tárhelyemrõl: http://www.gigasize.com/get.php?d=nyoyxr4yzcb Kicsomagolás után találsz benne egy cheats mappát,abban van a full verziós cucc!De ti ezt már biztosan tudjátok,hogy mit kell vele csinálni,mert elõször sharewares volt az enyém is.Aztán ennek a mappának a tartalmával kicseréltem az övét,és már nem is számolta visszafelé a letöltéseket.
Nénje Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Kicseréltem a linket, esetleg akinek nem ment, most már jó, működik!
Nénje Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Kicseréltem a linket, esetleg akinek nem ment, most már jó, mûködik! VideoGet új tárhelyre feltöltve,az elõzõ feltöltést törölték. Itt a link:Link
Recommended Posts