gabor82 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Aki nem ismerné az Americas Army-t annak elmondom,hogy teljesen ingyenes FPS. Csak multiplayer-ben játszható(2map van csak amin lehet boot-ok ellen). Van legalább 30-40 Map a játékban így van változatosság. Elég komoly traning van az eljén amit csak egyszer kell megcsinálni. Fejlett szerverkeresõvel rendelkezik. Fejlõdési lehetõség van a játékban amit a honorszinted mér ami a játéktapasztalat-ot jelenti(pontszám allapján növekszik(max honorszint eléréséhez évek kellenek)Trecker méri a frag-ot ami a kill/dead arány. Ez a mérvadó egy játékosnál(de az élvezetért kell játszani nem a jó frag-ért) Nekem és még sok embernek aki elötte CS-zett sokkal jobban tetszik az Army. COD2-ztem elötte és nekem attól is jobban tetszik. sokkal realisztikusabb és komolyabb. Na persze COD2-õt még mindíg szeretem azért,csak már ritkábban játszom vele. A hivatalos weboldala a játéknak aao.com. innen le is lehet tölteni vagy a hivatalos magyar weboldalról: aao.hu (itt sok segítség is található) Rakok be pár király online vidit akinek esetleg ismeretlen a játék. ettõl biztos sokaknak megjön a kedvük: jó kis videó: http://www.youtube.com/watch?v=P7mxM0nfd90 egy nagyon király klánvideo: játék közben(a vidi minõség nem a legjobb): vérprofi sniperes(ebben a játékban sokkal nehezebb jól sniperezni mint a cod-ban): megint õ: játék vid: ez is: szintén: ez nagyon jól meg van csinálva: mégegy: ez sem rossz: funny video: http://www.youtube.com/watch?v=7YYEblPG-7I...ted&search= super vip man: http://www.youtube.com/watch?v=-YlnAw4-HiQ Fontos a csapatjáték ezért érdemes klántagnak lenni ebben a játékban. A mi klánunkban sok hülyülés megy és csak a játék élvezetért játszunk. TS-t használunk(aki nem ismerné játék közben ezen csevegünk,hülyülünk. Jelenleg 15-en vagyunk. ebbõl 9 aktív tag. Ha esetleg valaki szeretne csatlakozni hozzánk vagy csak segítség kell(szívesen segítünk bárkinek) az nézzen be a fórumunkra amit a tigeranddragon.extra.hu-n érhet el. Próbáljátok ki nagyon jó kis game.
gabor82 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 a traninhez az aao.hu-n találsz segítséget,egyenlőre elég csak a lövészetet megcsináni,úgy már felenged jópár map-ra. talán még a sniper traninget ha akarsz sniperkedni. én imádom a snipert. ha netán megtetszik és hosszabb játék karriert tervezel vele,szívesen látunk a klánunkban. Ja és neézd meg a videókat(vagy legalább párat) ha még nem nézted. nagyon jók és meghozzák a játékkedvet.
Pentium XE Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kösz az infókat! Csak az a kérdésem van még, hogy milyen a grafikája?
gabor82 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Hát a videókból nagyjából látszik ha megnézted õket,bár ott kicsiben azért más,meg a minõsége sem olyan. szerintem nem rosz a grafika. ne várj egy far cry grafikát,de nem rosz. igazából még nem is érdekelt a grafika,majd meglátod ha elkezdesz játszani itt nem a grafikáról szól hanem az élvezeten. ha jó a géped és maxra raksz mindent akkor biztos szép. nekem minden minimumon van,mert nem erõs a gépem sajna.
JOINT72 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Itt is foglalkoztunk vele: Link. A tréning pályák nagyon jók voltak, de azok a multi pályák ahova be tudtam menni már nem tetszettek. Zárt, sötét térben játszottam és Én jobban szeretem a külső nagyobb terepen játszodó mapokat.
gabor82 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Már miért lennének zárt sötét térben játszódó map-ok? Lehet nem egyrõl beszélünk. Kb 30-40 map van a játékban. Abból a fele legalább nappali és szabadban játszódik. És vannak nagyon nagy map-ok. Szerintem te nem próbáltál csak párat ami pont olyan volt. Border a kedvenc map-unk neve. Az egy napsütéses dombokkal házakkal tarkított map. Próbáld ki azt. Vagy river village,sf csar-t,sf oasis,urban assault,bridge crossing,birge se,sf courtyard,steamroller,radio tower,sf snakeplain,sf village,dusk,montain arbush,sf exraction. Ezek mind nappali világos map-ok+ még pár nappali map csak annyi van,hogy nem jutnak eszembe. Vannak havas,hegyekben játszódó,sivatagi,éjszakai,sok épületes map-ok. Szerintem nincs olyan ember aki ne találna köztük párat ami tetszik neki. Te szerintem lehet régi verzióval játszottál vagy nem csináltad meg a traningeket és azért nem engedett fel a legtöbbre,vagy a serveren amin próbálkoztál a minimum honor fel volt rakva 20-ra és azért nem engedett be. Szerintem próbáld meg újra,mert tuti találsz neked való map-ot. Nagyon jók vannak,sokkal jobbak mint a traning pályák amiket láttál. Ha kell segítség a traninghez bármihez szólj. Egyébként tegnap nézegettem a grafikát és elég jó szerintem. Szebb mint a cs az tuti. Az is jó a játékban,hogy teljesen ugyanolyan fegyverekkel játszol mint amiket az amcsi katonák használnak. a ruhák is ugyanolyanok. Ha nézed az HBO-n van az irak címû sorozat,ugyanolyanok a fegyverek,öltözet,hummer. Ja a snakeplain pályán lehet hummert vezetni és hátul pedig belsõ monitoros toronygéppuskával lõni. Az nagyon állat,lehet vele aprítani.Meg a javalin rakéta is nagyon állat. Az is csak a snakeplinen van. Monitoros vezérlésû rakétavetõ nehézpáncélosok ellen. Ha követi a célt akár hová is próbál elbújni és fellülrõl szétkapja a tankot mint a...
Pentium XE Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Nem tudom mikor fogom letölteni, mert már majdem túllépem a korlátot.
gabor82 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Moderátor miért törölted a hozzászólást? Átjavítottam ahogy kérted. Ügyes vagy. Gratula. Nem írom le megint a hozzászólást,mert elég hosszú volt. Fogalmam sincs miért törölte a nagyokos, de mindegy. Biztos jól esett neki más munkáját tönkretenni. A lényeg Joint, hogy Felsoroltam kb. 20 map-ot a 43-ból ami nappali és nagy a terültet is. Szerintem te nem jó map-okat néztél meg. Próbáld ki mégegyszer és nézd meg mondjuk a Border-t. Az egy király map.
payskin Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A moderátor tényleg lehet hülye (mint ebben az esetben is), de akkor sem szólunk be neki! Udvariasan megkérdezzük tõle, például egy privát üzenetben, hogy mégis hova tette a szemét, amikor kitörölte a hozzászólást azok után, hogy abban töredelmesen végre lettek hajtva a kért javítások. Ezek után a moderátor hebeghet-haboghat, hogy na de amikor õ visszajött megnézni, akkor még nem voltak kijavítva (ami egyébként nem lehetséges, mert a kukában nem lehet javítani), akkor biztos a böngészõ cache-bõl vette az oldalt, bla-bla-bla, egy szó mint száz, benézte, csúnyán, elnézést kér.
gabor82 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Bocs a leszólásért csak nem értettem miért törölted ha kijavítottam. Lehet azért háborodtam fel, mert megszoktam már, hogy sok oldalon olyan ellenszenves moderátorok vannak, akik szeretnek felsőbbrendűsködni. Meg pont most szállt el a fórumunk is másodszorra 2 hónap alatt és ott is mire megint dolgozgattam rajta (sok segítség, leírás, letöltések, linkelések, beállítások stb.) megint minden odaveszett. Az adatbázis-mentésből visszaállítás meg valamiért nem működik (az extra.hu adminja sem tudta megcsinálni). Gondoltam ott kárbaveszett a munkám, itt meg írok egy fél regényt és ez is törölve lett és kicsit felidegesített. Sorry még egyszer.
Recommended Posts