Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Adobe Dreamweaver CS3

Recommended Posts

Posted

Hát megérkezett, én meg kipróbáltam. :( Nem ért sok pozitív meglepetés, mert nagyon lassan települt fel (ennek nem tudom, mi volt az oka - tény, hogy nem az én gépem). Végignéztem a bemutatóját is, a PCW jóvoltából a DVD-n volt.

Előfordult, hogy nem a saját tollaival ékeskesett ott az Abobe (pl. az "alt" attribútum kérését képeknél már a Macromedia beleszerelte). A példa pedig, az olimpiai jegyrendeléssel kapcsolatban egyszerűen nevetséges volt. A mellett designer mutatta be, nem pedig coder, így nagyon látszott, ahogy kínlódik az AJAX-szal.

Kérdésem is van. Megnéztem végül, mi az az mDNSresponder, ami feltelepül vele, és annyira kötelező kellék. Az Apple írta. De még mindig nem értem, miért van szükség ilyesmire az én gépemen, Windows XP alatt, ahogy azt sem, hogy, ha önmagában szeretném használni a Dreamweaver-t, mi szükségem egy csomó egyéb toolkit-re? Nem szemetelés ez egy kicsit? :hááát:

• 3 weeks later...
Szerdahelyi Gergely
Posted

A júliusi újságban az van írva, hogy a Creative Suite elérhetõ lesz magyar nyelven is július végétõl.

Ez igaz a programokra külön is? Nekem csak a Dreamweaver CS3 kellene - de az magyarul.

Szerdahelyi Gergely
Posted

:fal::upsz:

Köszi!

(Néztem már korábban ezt az oldalt, de akkor még nem volt kint...)

• 4 months later...
Posted

Én a próbaverziót akartam feltelepíteni. Kiadta a fájlok kicsomagolásáig de utánna a rendes installer nem indult el. :mérges: Már vagy ötször próbáltam. :( Mi lehet az oka???

• 1 month later...
Posted

Hellosztok!

Nekem is ugyanez a problémám, mint az előbb írt kollégának, hogy a rendes installer nem akar elindul. Valakinek valamilyen ötlete van erre?

Szerdahelyi Gergely
Posted

Próbáld meg kézzel elindítani, vagy kitalálni melyik fájl lehet a telepítõ. Az Adobe-nak nem mindig sikerül jól megcsinálni ezeket.

Nekem pl az Adobe Premier Elements-em telepítõje rossz, amikor beteszem a CD-t, csak magyar nyelet tudok választani, de itt megáll a dolog, mert HU-s fájlok nincsenek. Ki kell tallózni az angol telepítõt és megy.

A DW-el nekem nem volt gondom, a dobozos telepítõ jó. A demot nem ismerem.

Posted

Bármilyen telepítõkészletet indítanék, akkor mindig azt mondja, hogy a Setup.exe-t indítsam...... :S

Posted

Más programok telepítõinél is elõjön a jelenség? :hááát:

Posted

Hát a próbaverzió telepítése sokaknak gondot okozott... :hááát: Nem lehet, hogy kicsit várni kellene a fájlok kicsomagolása után? :hááát:

Posted

Mennyit várjak? :) Miközben írkálok, mindig próbálom. :)

Posted

Nem is tudom. Nem egy olyan szoftverrel hozott már össze a sors, amelyek telepítésénél a fájlok kicsomagolása után várni kellett vagy két percet a telepítő elindulására. Úgyhogy bármi megeshet. :)

Esetleg még az elképzelhető, hogy sérült valamelyik telepítőfájl, bár ez esetben szerintem adna valamilyen visszajelzést a varázsló. :hááát:

• 4 months later...
Posted

Üdvözletem!

A Dreamweaverrel kapcsolatba lenne nekem kérdésem! Megcsináltam egy űrlapot, ami tartalmaz radio gombokat, chatbox-ot stb., és a végére megcsináltam ez Elküld gombot is, de hogy tudom dreamweaverbe beállítani azt hogy elküldje az adatlap tartalmát egy megadott e-mail címre? :)

Előre is köszi

• 1 month later...
Posted

Tiszteletem!

Olyan gondom lenne nekem, hogy amikor szerkesztek egy weblapot, elkészítem teljesen és feltöltöm, akkor attól függően hogy milyen képernyőfelbontással nézem meg, mindig elcsúszik a menü!

Ha szükséges megcsinálom a weblapomat úgy, hogy a belépésnél ki lehessen választani hogy 800x600, vagy 1024x768-as felbontásban jelenjen meg az oldal, de az lenne a kérdésem, hogy a Dreamweaverbe hol tudom beállítani hogy a szerkesztő felületem mekkora legyen? Például hogy legyen egy fix szélesség a 800x600-asra, és ha azt túllépem a szöveg írásakor akkor jelezzen!

Előre is köszi

• 1 year later...
Posted

Helló!

Segítségre lenne szükségem

A Dreamweaver CS3-ban hogy lehet bekapcsolni a Layout módot?

Elõre is köszi

• 3 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Még 2007-ben vásároltam egy ADOBE CREATIVE SUITE 3 WEB STANDARD - webszerkesztõ csomagot. Most viszont úgy döntöttem, hogy szívesen megválnék a webszerkesztõi csomagtól. A webes csomag egy vállalkozás részét képezi.

Segítségteket abban kérném, milyen (jogi) eladói-vevõi nyilatkozattal lehetne eladni a fenti csomagot? - természetesen számlával együtt.

(Jól jöhetne a fent csomag pl.: v.kinek egy kedvezményes ADOBE CS 4 upgrade vásárlásához. ;) )

Elõre is köszönettel

Simon

• 2 years later...
Posted

Sziasztok!

Érdeklõdnék, hogy Adobe CS5-ös termékek léteznek magyarul? Magyar nyelvü kezelõ felületre gondolok. Magyar nyelvi fájl is jó!

Kéne: After Effects , Illustrator , InDesigne , Dreamweaver és PS Lightroom , PS Elements 10 , Premiere Elements 10 , Audition .

.